Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanko] Metin2United

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Mam pytanko:

1. Kto gra na Metin2United (prosze napisać własny nick i LvL i królestwo )

Nick: Willy, WillyDr00pek, Äö LvL: Willy 84, WillyDrr00pek 86, Äö 73 królestwo Jinno

2. Czy jest ktoś w gildi MPCteamPL

Tak jestem w tej gildi :)

3. Czy server jest teraz online? Na stronie pisze, że w grze 25osob a mnie coś nie działa:(

"Tundra is up ,

25 players now,

93 max. today. "

Na ch1 pisze tak

CH1 ...

CH2 Norm

Jak daje na ch1 to jest proces logowania trwa i juz 1h tak. A jak dam na CH2 pokaze mi postac (wybieranie postaci) daje enter i wyłącza gre. Wie ktoś co się dzieje?.

Dam Plusiki i Piąteczki więc warto...

PS: Przepraszam jak zamieściłem to w złym dziale i proszę moderatora o przeniesienie do poprawnego :)

Pozdrawiam KoX

Opublikowano

Jednak z niego zrezygnowałem :P ubilem 1grupke i kick wiec nie uzywam :P

A możesz mi odpowiedzieć na pytanka ? bo znam Cię z gry :P Pro Top 1

PS: masz plusa za ładną wypowiedź ^^

Opublikowano

I dobrze ze nie uzywasz tego DMG Hacka ,bo na tym graja dzieci takie jak mark13 ,a po czasie i tak lapia bana :D

reklama

Opublikowano

Czyli powinno być juz dziś wszystko ok ? :)

@Up tak widziałem go chyba jak uzywal ale juz ma banna chyba... Uważaj też na Night*** dalej nicku nie pamiętam on jest z Chunjo.

Opublikowano

Z tego tematu wyczailem kto jeszcze ma DMG Hacka i tez bana wylapie :

http://www.mpcforum.pl/topic/191747-pytanie-metin2united/

reklama

Opublikowano

Trzeba tych czitow podpierdalac bo za niedlugo niebedzie gry na tym serwie juz tego w pizdu po new mapie biega

reklama

Opublikowano

Tak tylko ja już nie używam i tak jak mówiłem wyżej kick miałem co 1grupke więc juz nie używam ... Gram jedynie na potkach ... :P

Opublikowano
][/b]Z tego tematu wyczailem kto jeszcze ma DMG Hacka i tez bana wylapie : http://www.mpcforum.pl/topic/191747-pytanie-metin2united/[/quote]

z tego postu wynika ze to o mnie Ci chodzi :P

Opublikowano

postacie sie chyba zbugowały bo na postac którą nie gram na ch2 normalnie sie loguje (jest ona w m2) a na ninje w m1 nie moge sie zalogowac (wywala) -nick jak cos Nixis :)

@50 post yeaah xD

Opublikowano

Może więcej map jest off. red las też off bo wczoraj tam expiłem i dzis nie moge zalogować się ;(

Opublikowano

aa i GM pisał, że to server dla kazdego a nie tylko dla US albo kogoś... Pisałem na PW z [GM]OnLy. Więc to raczej odpada :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...