Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm]Śmieszny Film Z Rozmową Telefoniczną Z Fubu W Roli Głownej.

Zeiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zapraszam do obejrzenia filmu przedstawiającego nagranie rozmowy telefonicznej z udziałem FuBu !. ;]

Tutaj proszę link :

Daj

add.png, to tylko jedno kliknięcie. : D

Opublikowano

Ech wy dzieciaki ;d Nudzi wam się w domu i dzwonicie do topka ;d Rozmowa nawet ciekawa ;) Widać że Fubu trochę nie wychowany xD

Lepiej żeby się nudziło niż NO-LIFE. ; P

Daj

add.png, to tylko jedno kliknięcie. : D

Opublikowano

pojebane dzieci najlepiej zadzwon do starej spytaj czy kupila kaszke ci a nie kurwa ludziom zawracasz głowę !

a pozniej rycza.. jakbyscie mieli konto takie jak ma fubu to byscie srali ze szczescia a nie sie nasmiewali

LOL2

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Koledzy sobie jaja z niego robia albo ktorys podal na neta jego nr telefonu. Nie rozumiem co w tym smiesznego ? Normalnie odpowiedzial, moze troche klnal ale nic wiecej. Nie macie co robic to bijcie lvl a smoka z tego co wiem to nie jest ciezko ubic. A jak nie wiesz jak ? Kup se zala +9 45-50 sr poli P , albo ninja z 80 + luk kruka +9 45-50 sr poli P i wszedzie max hp. Nie wiem czy bonusy jakies na niego dzialaja, ale mozesz pozmieniac to zobaczysz. A 90 + to kwestia 3-4miesiecy.

Opublikowano

To ja twoj wielki fan ;D I co nie możesz zyc nadal nie wiesz jak fubu smoka dorwał xD

1294227919.png
Opublikowano

pojebane dzieci najlepiej zadzwon do starej spytaj czy kupila kaszke ci a nie kurwa ludziom zawracasz głowę !

a pozniej rycza.. jakbyscie mieli konto takie jak ma fubu to byscie srali ze szczescia a nie sie nasmiewali

LOL2

i to jest typowy fan FóBó jaki nick masz w grze IloveFubu? czy Fubu07?o chyba ze masz te 8lat to Fubu08

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Rozmowa dosyć fajna i wygląda na to że głos ma taki sam jak na filmikach :D Szczerze mówiąc to myślałem że jakimś programem to robi ale jak widać nie :D

A co do tematu to prawda kurwa dzieciom nudzi się w domu i wydzwaniają po ludziach aby ich w kurwic :angry:

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...