Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Wyexpić Szybko Ninje Na 50 Lvl.

Gekkou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam do was pytanie jak wyexpić szyko ninje 50 lvl.

A więc tak, mam na start okolo 50kk wiec w co zainwestować.

Jaki skiill dawać jako 1 jade na DMG hacku.

Jak rozdawać staty, oraz w jakie EQ się zaopatrzyć.

Będą +/- jak kto woli.

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

Zbieram minusiki, więc nie bądź żyła siepnij --

Opublikowano

na początku nie wydawaj odrazu z 20kk na eq ;x.. starczy +6 wbij z 34lvl i kup wtedy eq koziki z dobrymi um .Na easy metin2 możesz szybko zarobić zostaw na noc ninje i masz zęby ;P i też szybko wyexpisz na dmg hacku taka kolejnośc skilli

Zasadzka-Chmura-szybki-wir-krycie ;P polecam kobiete zrobić to chmurą 6x bedziesz walił.Staty 1 pż: 2 zr lub 1:1 ;P. Co do eq sam powineś znać bony dzięki którym gra ci sie wygodnie

Opublikowano

Jak DMG hack to 1 chmurka staty 2zr:1wit eq do 18lvla +6 od 18 kupujesz czerwone +9 i lecisz w nim do 42,na 42 kupujesz zabójcy +7/8/9 kolce najlepiej ze Zr nie z sila naszyjnik jaki chcesz hełm najlepiej maska kolcza +7 bron kozy +9 sr kolo 20 :)

Mój char ^^ :

sygnaturkaw.png-=BANNED=-

Opublikowano

Też słyszałem ze na DMG hacku żeby lecieć jako 1 skill to w chmurke. Wypowiadajcie sie dalej na temat EQ jestem ciekawy gdyż 1 raz gram ninja.

Dawać we wszystkie sklle po 1 punkcie czy tlyko chmurka, zasadzka, wirujacy, szybki. a potem pakować reszte w chmurke.

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

Opublikowano

co do eq =

Koziki z um z 10+

Zbroja z hp + absorcja do pż i pe

Naszyjnik z hp kryt jak stać cię to możesz nawet z przeszywą kupić

Buty HP i kryt i może jakis absik ;P

Chełm z 10/20 na orki bo wkońcu będziesz tam troche expił .

Branża HP z absorcją pż i pe

Kolczyki na orki i jakiś abs

broń z zr może i krytem

i spokojnie sobie poexpisz o eq staraj się + 5/9

Opublikowano

No dobra, EQ już wiem ale jak dawać w skille, dać w wszystko po 1 oprócz kryciai potem reszte w chmure walić ?

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

Opublikowano

też zacząłem grać ninja i powiem Ci, że zajebista postać ;)

Ja dałem all w chmure, reszta po 1.

Na 23 lv cały spot łatwych ezo na skilla :D

I to z 9ostrzy +6 ! :P

52287137559562145640.png

Opublikowano

To mowicie ze ninja z chmurka kox :D to czyli daje po 1 do wszystkiego a reszte w chumrke.

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie działa DMG hack na ninji chłopie ? bo mi niechce działać a robiłem nawet reinstala.

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

Opublikowano

Działa na chłopie tylko chyba uderza 3-4x razy a na kobiecie aż 6-7 razy ;p

Ciągnij mi drut* oraz ssij moje świerze jajc*.

Ty cw*lu jeb*ny żeby cię ktoś zaj*bał. Żebyś zdych*ał śmi*ciu pierd*lony.

To RMCF1902 F*ck You

Opublikowano

Piotrze - Właśnie popełniłeś klasyczny błąd więcej wali ze skilli więc UM +10.

Mój 21 ninja na generałach bierze cały spot z eq +6 :). Za chmurkę kładzie (kobieta)

Tak ,że lajcik można cisnąć ninja teraz ninja na DMG hacku to kozak nie mam mocnych

Dawaj w -chumurke potem -zasadzke albo -wirujący.

Opublikowano

Witam ,jako iż grałem na daggerze ze skillhackiem od 15lv do 75lv to się wypowiem ;)

A więc tak nie radzę kupować kozików z UM , ponieważ lepsze są z średnimi dlatego ze chmurka może nie wziąć całego spota czasem, dlatego lepiej dobić je kozikami , poza tym na skillhacku nie odczujesz tych um, stąd radzę wziąć ze średnimi kozy.

Pytasz o rozwój daggera a więc dajesz 2 w pz 1 zrecznosc , co do skilli dawaj pierwszą chmurkę , po tym jak wbijesz chmurę na M, dawaj wirujący, zasadzka, szybki, krycie dopiero na samym koncu , nie rozdawaj pojedyńczych pkt do skilli bo zjebiesz ;x . Pamiętaj dajesz 2 w pz masz więcej defa wiecej utrzymasz spota ja na 55lv w v2 brałem 3x spota w 10s ;) , niemożliwe było by to jakbym dawał 2w zrecznosc 1 w pz. Kupuj itemy pz omdlenie , przede wszystkim omdlenie jest pro ustawiasz szybkosc bicia na 4 i bez skillhackow bijesz spota:) . Jesli pomogłem komus daj +:]

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Zapomniałem dodać eq mojego , może komuś się przyda ;) , a więc tak na start bierzemy byle jakie eq idziemy na dzikusy wbijamy tam 26lv, zabieramy się stamtąd z marmurami oswajaniem konia, itd , sellamy to kupujemy ubranie mrowki +4 styknie. kozy +5 . coś z pż omdleniem jedziemy na pustynie wbijamy tam 42lv (jest szybciej niż na Bo, i lepiej ponieważ dropia ogony skorpiona pajecze sieci , jesionki antyki itd , maski kolcze radzę kupić +5 50k robić na 7 , mamy ulepszacze ,troche kasy wiec robimy krok po kroku eq co do zbrojki jak juz mamy 42lv robimy zabojcy +5 +6 , okragłą kupujemy +5 za okolo 500k robimy ja na +6 (wydatek 100k na ks klatw +) idziemy do v1 klepiemy do 55lv jesli ktoś ma słabsze eq to nic do 60lv tez nieźle exp leci i czas na v2 , bony do v2 jak i do v1 dałbym takie jak PZ bardzo ważne by utrzymac spota , drugi bon to omdlenie , zadne krytyki itd nie sa potrzebne tak jak omdlenie i pz. Ja osobiscie miałem 12k pz 14%omdlenie 5krytyk w kozach :) ,sry za błedy , napisałem jak to miałęm ja ,dodam iż na start miałem 1kk nie tak jak kolega wyżej 50kk , czemu expiłem na pustyni a nie na Bo? odpowiedz prosta na pustyni bierzesz całego spota na BO em2 nie sciaga wszystkich dlatego 42lv najlepiej na pustyni i od 42 pajaki w v2 stratą czasu było by BO.

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Gekkou ukradles moj avatar to po 1 ^^

po 2 1 skill chmurka (gram na babce i caly spot na BO ciagne na 30 lvlu) eq wystarczy +6 (bron +9 najlepiej FMS z UM) i ladnie sie expi tylko ze jak ktos tego nie wezmie na siebie to po tobie , wiec polecam komus ksuc ^^:D

x

Opublikowano

Gekkou ukradles moj avatar to po 1 ^^

po 2 1 skill chmurka (gram na babce i caly spot na BO ciagne na 30 lvlu) eq wystarczy +6 (bron +9 najlepiej FMS z UM) i ladnie sie expi tylko ze jak ktos tego nie wezmie na siebie to po tobie , wiec polecam komus ksuc ^^:D

Po co chodzić na Bo, i ksuć ludziom ? hmm po mojemu chyba po to by dostać bana , rzecz jasna nie za ksucie lecz za skillhacki itd..

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

No to dawac 2 w pz a 1 w zr, 1 dałem chmurke i mam FMS sr9 um -1 sprzedac go by miec kase czy go zostawić?

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

Opublikowano

Staty :

2 siła

1 wit

faktycznie dojebałeś w siłe i wit gz ;] a co do tematu ja szedlem chmura wirujący i teraz zasadzka, do expa lepszy jest wirujący. Mam 40 lvl i defa okolo 270 i na lajcie expie na ezo albo dzikich lucznikach i generałach w celach zarobkowych. Ogolnie jest zajebiscie ;]

Opublikowano

No to robie taka postać jak piszecie :P dziekuję bardzo :D i temat do zamknięcia.

30595.gif 21571.jpg

31204.gif 27754.gif

20571.gif 33301.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...