Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Ludzi Do Postawienia Dedyka

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam mam zamiar zakupic serwer dedykowany i poszukuje kogoś kto się ze mną dołozy do tego interesu i pomoze w postawieniu i działaniu serwera:)

Pisać PW lub gg 3887678

każdy grosz sie liczy ;p

Specjalista
Opublikowano

Mowa o jakiś 250-300zł

Tak mam doświadczenie :)

Serwer moge zrobic bez zadnych tutków itp. itd ;p

Tylko sam z kosztami to ja go nie pociagne jak bedzie pomoc finansowa i praktyczna to bym dał rade:)

Opublikowano

Jak dla mnie to wydaje sie tak ze nikt ci nie wysle 300PLN jedna nie znacie sie z real a zaufac komus w Virtual to jest inna sprawa wiec lepiej szukaj ludzi wsrod kolegow znajomych niz na forum.

Z mojej strony powodzenia w szukaniu

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Specjalista
Opublikowano

Witaj OsamaBinZło nei chodzi mi odrazu ze ktos mi wysle 300ZŁ skąd że kto byłby taki głupi i wysyłał mi 300zł hhmmm??

Chodzi o 10 czy tam 20 zł takie ceny a nie odrazu 300zł ;p

Opublikowano

Moim zdaniem tutaj takiej osoby nie znajdziesz, po pierwsze nikt nie ma pewności, że wysle Ci pieniadze a Ty ten server zrobisz...po drugie jeżeli chcesz zbierać po 10/20 zł to na taki server trzeba by było, żeby zlozylo sie ponad 10 osob jezeli mowisz tutaj o kwotach 10/20 PLN. A jeżeli Ty chcesz dać udziały w serverze 20 osobom ( bo oczekiwaly by one napewno GA lub GM ) to server upadnie w ciągu 2 dni.

A i mam pytanie, ile Ty wykładasz na server i czy masz juz jakiś dedyk upatrzony. Bo jezeli oczekujesz od kogos 300 zl, sam pewnie tez dasz z 300 zl to za 600zł dobrego sprzetu nie kupisz. Z tego co sie orientuje to sredni sprzet, taki na któym stoi Triadica czy AnimeMT2 kosztuje jakies 1300zł na 3 miesiace z opłata za założenie. Nie orientuje się jakie ceny sa za granica ( np Francja ) ale podejrzewam, że jest to niewiele taniej.

Czyli reasumując: poszukaj sponsorow wsród przyjaciół, znajomych ktorym możesz zaufać lub zrezygnuj z tego całkowicie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...