Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Bledy Przy Wgrywaniu Questow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wgralem questa dajacego konia do stajennego do usr/rain/chanel/share_data/locale/hongkong/quest/object/20349

dalem nazwa.arg i nazwa.script zapisalem.. i wlaczam VPC i co pisze? No such file directory... Przy kazdym quescie tak jest ;/ Za pomoc daje + i 5

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano (edytowane)

Ja ci mogę zrobić tego questa. Jeśli mi się uda. Napisz jaki chcesz lvl konia i od jakiego poziomu ten quest. Najlepiej napisz na Priv bo ten temat zginie w spamie.

Edytowane przez robo112

Kończę z MPCforum!!!

BYroboMt2 DEDYK

Badar?? HaHa!!!!

Opublikowano

Ehh.. chcialbym to zrobic poniewaz w ../quest/object/notarget/letter nie mam questa na 1lv.. a i tak dostaje sie miecz +0 i miksturek 5... wiec mowicie zebym jeszcze raz wgral te pliki ??

userbarwb.png

Opublikowano

Questy w /object/ nigdy nie będą poprawnie działać, po zrobieniu sh make ZNIKAJĄ. Nie zrozumiałeś?

ZNIKAJĄ

Myślę, że teraz tak.

Pisz questy tylko do folderu /quest/ -.-

2364.png

lolyhb.jpg

Opublikowano

dziewczynko czy ja mu mówiłem ze będzie dziać. SH MAKE jest do Du... Dziwie się ze ktoś go używa!!! Nadeszła nowa era! teraz wpisuje się ./qc nazwa_questa.quest i co zniknie ci wtedy plik z object?? Wątpię. Wildze ze nie znasz innych sposobów niż tylko SH make. Mi to nie działa nie używam i nie bawię się w to jeśli chce nowego questa pisze go i dodaje do VPC ./qc nazwa_questa.quest i mi to wystarczy. Jak chcesz bawić sie inaczej to proszę ale nie pisz ze mu się pliki usuną bo nie wiesz jakiej opcji używa. Jak napiszesz questa w folderze object to nie trzeba wpisywać nic wystarczy reset serwera i już działa.

micha989 masz pliki insomnii?? Jeśli chcesz mieć inne EQ na start wystarczy wejść do folderu object/notarget/login/ i tam jest plik o nazwie give_basic_weapon.start

Tu masz EQ na start.

Kończę z MPCforum!!!

BYroboMt2 DEDYK

Badar?? HaHa!!!!

Opublikowano

@Robo, widzę, że w majteczkach grubo masz już ^^ Kierowałem to do, micha899. ^^ Niezły ubaw mam, co raz lepiej na tym forum :P

Tutaj quest na start, do /quest/:

To jest ukryta treść, proszę

[21lv konia]

Zapisujesz z rozszerzeniem .QUEST

Wrzucasz na FTP z misjami, robisz w VPC, gdy jesteś zalogowany:

Czekasz na odpalenie serwera i grasz.

2364.png

lolyhb.jpg

Opublikowano

Jeśli cie nie działa ja napisze questa ale do folderu object:) i na 100% będzie działać. Jak coś dam edita.

Oto quest:)

Skan:

Wklejasz folder chat do tego katalogu

Kończę z MPCforum!!!

BYroboMt2 DEDYK

Badar?? HaHa!!!!

Opublikowano

dziewczynko czy ja mu mówiłem ze będzie dziać. SH MAKE jest do Du... Dziwie się ze ktoś go używa!!! Nadeszła nowa era! teraz wpisuje się ./qc nazwa_questa.quest i co zniknie ci wtedy plik z object?? Wątpię. Wildze ze nie znasz innych sposobów niż tylko SH make. Mi to nie działa nie używam i nie bawię się w to jeśli chce nowego questa pisze go i dodaje do VPC ./qc nazwa_questa.quest i mi to wystarczy. Jak chcesz bawić sie inaczej to proszę ale nie pisz ze mu się pliki usuną bo nie wiesz jakiej opcji używa. Jak napiszesz questa w folderze object to nie trzeba wpisywać nic wystarczy reset serwera i już działa.

micha989 masz pliki insomnii?? Jeśli chcesz mieć inne EQ na start wystarczy wejść do folderu object/notarget/login/ i tam jest plik o nazwie give_basic_weapon.start

Tu masz EQ na start.

mam pliki jachupl

userbarwb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...