Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Zarobic Na Zelakach

HasQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam zamiar opisać tut jak zarobić na Żelaznych hełmach (21lvl Wojownik). Najlepiej mieć EasyMetina oraz FishBota. Więc zaczynamy:

1. Rozglądamy się na rynku za żelakami +5 (na s13 40k bo dropi +5 w v2) około dziesięć.

2. Ustawiamy EasyMetina na około godzine na początku pustyni (pająki oraz skorpiony).

3. Skoro mamy już ulepszacze idziemy do kowala i ulepszamy do +7. Powinno wejść przynajmniej 5/6.

na +6 2x ogon skorpiona (Król Skorpion)

na +7 2x oczy pająka (Młody Pająk, Podły Młody Trujący Pająk) 1x rybia ość (ryby)

4. Teraz znów rozglądam się na rynku lub sami dropimy ulepszacze:

na +8 2x worek pajęczej trucizny (Młody Pająk, Czerwony Trujący Pająk, Podły Czerwony Trujący Pająk ) 1x małż (ryby)

na +9 2x worek z pajęczymi jajami (Młody Pająk, Podły Szponiasty Trujący Pająk) 1x małż (ryby)

Teraz przyda nam sie FishBot które zostawiamy na kilka godzin i mamy małże lub kupujemy po 300-500k.

5. Idziemy ulepszać. Możemy zastosować kilka tricków ze szczęściem u staruszki itp. Jeżeli wejdzie chociażby jeden sprzedajemy (s13) 20kk+. Koszty mieszczą się poniżej 3kk. Sami oceńcie czy się opłaca.

Jeżeli pomogłem daj +!

1209724821770342.png
Opublikowano

O ja!

Bylo to podaj link. Powinno dodać warny za takie bezmyślne pisanie.

Co do tematu jest to ciekawym pomyslem acz ryzykownym.

Kiedys majac 100kk chcialem zarobic ulepszajac sokola na +9 a stracilem na tym dodatkowo 40kk ;/

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

O ja!

Bylo to podaj link. Powinno dodać warny za takie bezmyślne pisanie.

Co do tematu jest to ciekawym pomyslem acz ryzykownym.

Kiedys majac 100kk chcialem zarobic ulepszajac sokola na +9 a stracilem na tym dodatkowo 40kk ;/

Przy tych cenach + własnych ulepszaczach nawet jeżeli trochę zjaramy to wejdzie nam chociaż jeden i już się odrabiamy plus zysk jest.

1209724821770342.png
Opublikowano

Było!

Masz -

Jak nie wierzysz to oblukaj moją sygne i masz spis tutów a w nim tut jak zarabiać na żelakach-.-

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

A ta promocja mi coś daje?:)

Zbieram -

Opublikowano

Sorry nie widziałem tych poprzednich. Temat oczywiscie do zamknięcia/usunięcia.

PS Adam plagiat by byl gdybym skopiowal to co ty napisales...

1209724821770342.png
Opublikowano

Up

On nie wie co to jest plagiat... Tutaj wiekszosc uzytkownikow to dzieci 10 letnie ktore sie podniecaja hackami i leca na ++ jak pszczoly do miodu... Taka prawda ze nie widzialem innych tutkow, a tut HasQ mi jakos to rozjasnil

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Dodaj nową pozycję...