Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bfbc2

LaurenT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy mógłby mi ktoś wysłać folder BFBC2 ze wszystkimi plikami w nim znajdującym się? uprzedzam jeżeli ktoś gra w multiplayer to przed tym niech skasuje login i hasło w znajdującym się polu ponieważ to zostaje chodzi mi mianowicie o to by joystick chodził poprawnie i dialogi czytałem gdzieś że kupiona gra ma wszystko poprawnie napisane... ja kupiłem sam kllucz a gdy gre pobrałem z oficialnego serwera joystik nie chodzi poprawnie ani dialogi w sp... proszę o upload folderu BFBC2 i wszystkich znajdujących się tam plików ;) znajdziecie go w folderze moje dokumenty! aha gra musi być kupiona w SKLEPIE ! streszczając chodzi mi tylko o ustawienia waszej gry... proszę także o scan :) poleci + albo - jak kto woli ^^

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

BFBC2 warzy prawie 6,5 gb nikomu się nie będzie chciało tego uploadować a o scanie także możesz pomarzyć bo niekiedy pliki do 30mb nie chce zeskanować bo są za duże.

Opublikowano

BFBC2 warzy prawie 6,5 gb nikomu się nie będzie chciało tego uploadować a o scanie także możesz pomarzyć bo niekiedy pliki do 30mb nie chce zeskanować bo są za duże.

Folder BFBC2 znajdujacy sie w folderze Dokumenty waży 26,5 KB i o ten folder mi chodzi.

userbarwb.png

Opublikowano

pobierz cracka naprawiającego myszkę znajdziesz na Google :)

nie chodzi mi o myszkę chodzi o joystick a gram na mp crack nie będzie nie legalny ? nie chce dostać bana... wiem że jak crackowałem to już ustawienia były wbudowane :)

userbarwb.png