Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jaki sposób mogę zmienić rozmiar okna GUI?

Rozmiar jest deklarowany przy GuiCreate - czy mogę w jakiś sposób później je "przewymiarować"?

Coś w guście GuiSetSize?

@Edit:

I nie chodzi mi broń boże o styl $WS_SIZEBOX tylko o zdalne zmienianie wielkości wewnątrz głównego skryptu, bez użytkownika, w zależności od wyświetlanej zawartości.

Ta sygnatura jest pusta.

Opublikowano (edytowane)

@up:

4. Użytkownik, który swoimi wypowiedziami będzie zaniżał poziom dyskusji Forum lub spójność wątków, w szczególności poprzez: - pisanie postów odbiegających znacząco od tematu głównego - niestosowanie się do zasad ortografii - wulgarne wypowiedzi - wypowiedzi tzw. zaczepne pod adresem innych Użytkowników - wypowiedzi, które w swej treści mogą burzyć porządek i relacje między Użytkownikami Forum - pisanie językiem niezrozumiałym lub budzącym wątpliwości, co do intencji - wypowiedzi zaburzające poprawną komunikację między Użytkownikami Forum, - odsyłanie Użytkowników do innych serwisów w celu uzyskania odpowiedzi, może zostać upomniany prywatnie, publicznie, może otrzymać negatywną reputację, może otrzymać oficjalne ostrzeżenie, może zostać zablokowany na czas określony lub nieokreślony, a w ostateczności nawet usunięty z listy użytkowników Forum.

To jest ukryta treść, proszę

Tak żeby spójność tematu zachować.

#EDIT:

przeczytałem regulamin i mi utkwiło w pamięci żeby jako jedynej odpowiedzi nie podawać zewnętrznego linka. A czemu? Bo serwery padają, tematy się usuwa. Jak ktoś inteligentnie usunie tamten temat to ciężko będzie znaleźć odpowiedź komuś innemu. A tak to jest na miejscu.

Edytowane przez Maciek134

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

--_--

Nie lubię takiego wytykania regulaminu...

Dziób tukana pomógł najszybciej i 100% skutecznie.

Nie rozumiem, co złego w tym, że odesłał mnie do innego forum, jeśli była tam odpowiedź dokładnie na moje pytanie.

Jednak doceniam intencje i każdemu po plusie.

Ta sygnatura jest pusta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...