Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje programu który po włączeniu sterowałby kursorem myszki po pulpicie naśladujac ruchy tak jakby ktoś faktycznie ruszał myszką. Do czego mi to potrzebne? Ostatnio zapisałem sie z firmie zaliczanej do surfbarów, która płaci za to ,ze ich baner wyślwietla reklamy na moim pulpicie. Sprawdzaja czy je faktycznie oglądam poprzez badanie ruchu myszy, to znaczy, jezeli ruszam myszką, myslą ,ze ogladam, jezeli nie , wiedzą, ze nie ogladam. Propgram mialby imitować ruchy po to ,zebym nie musial ślęczeć przy kompie godzinami i dal odpoczac oczom. Więc migłby mi ktoś napisać taki program zeby był start i stop ma sie tylko ruszać kursor po pulpicie nic więcej z góry thx

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

Opublikowano

w sygnaturze mojej masz program , nagraj ruchy i włącz powtarzanie ile tylko chcesz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

bo pod kodem programu można się podpisac i powiedzieć z dumą " JA zrobiłem " , w końcu mając gotowy kod wciskasz CTRL+F7 i zrobisz program , czyż nie . obsługi programów niestety tzreba sie nauczyć albo zrozumieć to co bardzo proste w sumie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...