Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Jest Server Bez Tego . .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

czy jest jakis serwer na ktorym nie dziala to . . . co po 1 hicie jest ded ? bo z tym grac sie nie da jak kogos sie zabije w pvp na 1 skilla mowi ze cziter, a co 2 na serwie z tym lata pvp jest bez sensu. .

Opublikowano

Nie ma takiego ;/ Tylko PL :(

Może ktoś coś wymyśli na to hujstwo żeby można było się obronić ...

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

skoro na zadnym serwerze nie ma anty to cos to gra nie ma sensu juz zadnego sh/mh mialo malo ludzi i tak nie przeskadzalo w pvp ale to to juz koniec m2 (moze nie dzisiaj / jutro ale napewno za 2-3 tyg juz bez tego nikt nie bedzie biegal a co za tym idzie gra nie bedzie miala sensu bo jaki sens ma priv jestli pvp na nim nie ma sensu xD )

nawet jesli jestes bez tego i zabijesz kogos to cie obraza i oskarza.. .to po co grac bez jak i tak cie oskarzy jak go zabijesz . . .

m2 sie rozwija do tylu chyba. nastepne bedzie metin1

Opublikowano

Chwila chwila. Kiedy miałem to tylko Cin3k ,KaMeR, i ja to sie mało nie zabiliście za tym. Teraz wam się odwidziało? Jest sposób wykrycia użycia 1hit killera wiec można banowac na bieżąco.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano

Ale to tylko dzieciaki to chciały ...

A teraz przez was się grać nie da ! o.O

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Ale to tylko dzieciaki to chciały ...

A teraz przez was się grać nie da ! o.O

Dzieciaki czy nie dzieciaki...

Mają to i już, po zabawie, dopóki nie wymyślą czegoś na to to nie ma sensu stawiać kolejnych "poważnych" serwerów...

Zawsze coś wymyślą, Włosi, Niemcy czy Polacy- w kółko będzie coś nowego na co będziemy musieli wymyślać kolejne zabezpieczenia...

Niestety, taka prawda, nie piszmy postów tylko myślmy, jak temu zapobiec...

Opublikowano

banujcie-masz racje dobrze ze to na plu nie dziala przynajmiej tam bedzie spokuja co do privów to kurde dostalem bana niby za to ze mam 1 hit killera a nie mam niedlugo chyba koniec z privami

A to moja wypowiedz - na 1 hit killera trudno będzie wymyslesc anty 1hit killera :D jak by ktoś się za to zabierał to mogę podpowiedzieć (jak ktoś nie wie a jak ktoś wie prosze bez głupich komentarzy)

1 hit killer dziala na zasadzie ze wyzuca moba po za mape a jak sie wyjdzie po za mape kicka gracza ale moba nie da sie kikckonc wienc odzuca go pozamape i przyciaga spowrotem co powoduje ze moba po wruceniu do gracza ma 0 hp a na graczy dziala ruznie nieraz kicknie nieraz zabije

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Po prostu to na plu nie działa bo tam jest taki skrypt który to blokował zanim jeszcze 1 hit killera zrobili. Po prostu jak za szybko biegniesz /bijesz mobki / albo obojętne co robisz za szybko to cię wywala z serwera.