Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Stworzyc Własną Stronę Www

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym tutku pokaże wam jak założyc za darmo własną stronę internetową

Od razu ostrzegam, że jeśli ktoś nie zna chociaż trochę języka (X)HTML, HTML, XHTML to niech się lepiej go nauczy, albo nie ma po co zabierac sie za stronę WWW :P

A więc zaczynajmy:

1. wchodzimy na stronę www.dbv.pl i klikamy w odnośnik "załóż stronę WWW"

2. wypełniamy informacje i klikamy instaluj stronę teraz. Powinno to wyglądac tak:

2you4q9.jpg

3. i już właśnie stworzyłeś swoją stronę www, teraz możesz zalogowac się na podany wcześniej login i hasło admina, stronka powinna wyglądac tak:

2r3ftcm.jpg

Całkiem dobry kurs HTML-u KLIK

Tut wykonany w całości przeze mnie kopiowanie na inne fora niż MPC wyłącznie za moją zgodą :P

deidara2.png

Opublikowano

Po pierwsze na domenie dbv.pl nie potrzebna jest znajomość "(X)HTML, HTML, XHTML"

Po drugie:

Od razu ostrzegam, że jeśli ktoś nie zna chociaż trochę języka (X)HTML, HTML, XHTML to niech się lepiej go nauczy, albo nie ma po co zabierac sie za stronę WWW

Myślałem, że tutoriale są po to, żeby się z nich uczyć?

Zrób test dla zabawy! Sprawdź jaką masz głowę do picia! Wejdź na: Test piwosza v2.

Opublikowano

@up

1. do założenia strony nie ale do jej "skonfigurowania" już tak

2. ale to nie jest tut o html <_<

deidara2.png

Opublikowano

to sie moze przydać moim zdaniem tylko do zrobienia jakby wizji strony wtedy można się brać za nią wiec się przyda napewno chociaż to nic nowego

Dla newbie sie przyda 5 :*

30364378.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...