Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Adbot Do Darkorbit

apolinarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=0323c3129ed176351d28754fad8b14196fffe1e8cbde74eb46bb1dc786a56218-1281629181

Download : http://www.speedyshare.com/files/23770752/ADBot.rar

Bot nie jest moj znalazlem go i go chce wam udostępnic mysle ze sie spodoba ..

Mała instrukcja ale mysle ze bez niej dacie sobie rade :)

Pierw po otwarciu bota wyskoczy nam Nikname Chat wpisujemy swoja nazwe lecz malo to istotne

Klikamy Einstellungen nastepnie Acc hinzufugen

Darkorbit Server wpisujemy pl1 lub pl2 z reszta serwerów niewiem wiem jeszcze ze jest tak z de1 itp.

username wpisujemy nazwe z darkorbit

passwort haslo :)

i ustawiamy dalej bota czy ma ubijac alienów mapy funkcje np. Handeldrohne nie musi latac sprzedawac surki

wybieramy amunicje rakietki wybieramy alieny jakie ma ubijac (niewiem czy je orituje !!!) i wedlug mnie lepiej w nim sie zarabia niz w UDOBocie szybciej uri sie zbiera klikamy X i Bot starten i mamy odpalonego Bota :)

UWAGA Maxymalna ilosc kont na bocie to 2 jesli sie nie myle bo nastepnie mi wyskakuje raport o bledach

POZDRAWIAM apolinarek :)

sygnaturadeco.png

sygna by Atrox :)

Opublikowano

Moim zdaniem UDObot 3.0.2 jest lepszy ^^ Zapierdziela ładnie, zbiera sobie skrzyneczki, na bazówke ucieka, surki ze skylabu sprzedaje (jeśli wyślę :D) omija niewidoki ^^ Żyć nie umierać. Ale masz plusika :)

Opublikowano

Lepszy UDObot ^^ zresztą ja za chwilę będę testował jeszcze ibota 2.7

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Masz + za wstawienie ale jak mówisz dlaczego szybciej zbiera uri przecierz to samo a minusem twojego jest to że można tylko 2 boty ;p a na UDOBocie jest to nieograniczone ja aktualnie stawiam po 15 botów ;p

2rc8k5i.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sam używam tego bota jego + jest to że orbituję alienki a nie stoi tak jak w udobocie nobo nawet golcem FE z profilem 50/50 można pasć od nie wiem no uber krystalin ; D . Powiem że botek jest zaje... tylko 1 błąd że niepoprawnie sprzedaje surke :unsure:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzieki za bota masz +

@

up

udo bot jest 10 razy lepszy

22020005.jpg

wal co chcesz to tylko jest forum (to nie real) ale jak walisz to - :D

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...