Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsza Ranga, Ale...

Oleq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Gram dosyć długo już w MW2 (od premiery) i od tamtego czasu wbiłem 7 prestiż grając tylko 2 razy na zmodowanym lobby ;> Ale jednak złapała mnie chęć na pogranie znów pierwszych rangach. I tu się zaczyna hard; gram na steamie, a tam nie można zrobić nowego żołnierza. (nie chcę zaczynać następnego prestiżu) Tak więc czy da się zrobić "save'a" tego co mamy aby potem móc do tego wrócić po ewentualnym delecie ?

Proszę o pomoc.

ChangeLog Katharsis

Ustawienie nagród za questy []

Napisanie Questów []

Client [Client nie bedzie dostepny tylko launcher wazacy 200/300 mb, update kolejne beda skromne] [Download planowany na 16/7 lipca] [X]

Zmiana oraz ustalenie dropu [X]

Opublikowano

Mozesz przez eam exportowac plik playerstats, to bedzie twoja kopia i potem jak zechcesz wrocic do starego lvla to przez eam importujesz.

Opublikowano

Widzę, że wiesz o co mi chodzi, więc proszę żebyś coś więcej powiedział. Gram na steamie i to na jakim kompie gram nie ma znaczenia- zawsze mam tą samą rangę i wydaje mi się, że usunięcie czegoś za dużo nie da. Proszę, rozwiń swoją myśl :)

ChangeLog Katharsis

Napisanie Questów []

Client [Client nie bedzie dostepny tylko launcher wazacy 200/300 mb, update kolejne beda skromne] [Download planowany na 16/7 lipca] [X]

Opublikowano

Kolega wszystko dobrze wyjaśnił, ściągnij eam i wyeksportuj plik playerstats i włóż go do jakiegoś folderu. Potem poprzez EAM wyzeruj staty i graj od nowa. A gdy gra od nowa się znudzi wimpotujesz do gry ten swój playerstats który już wcześniej tam gdzieś schowałeś w jakimś folderze.

Opublikowano

Wybaczcie, że zachowuję się jak n00bek, ale jest do tego jakiś tutorial lub poradnik ? ;d Wszystko jest mi obce z tego o czym mówicie ;d

ChangeLog Katharsis

Napisanie Questów []

Opublikowano

Kolego, myślę, że to powinno pomóc:

To jest ukryta treść, proszę

Spróbuj pooglądać również filmiki na Youtbue. Tam jest więcej informacji niż można wyczytać, bo z filmu zrobisz bez problemu krok po kroku. ;)

Pozdrawiam.

zelka91.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...