Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ecc 5.3

Dvsh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znaleziony na zagranicznym forum.

Z tego co się orientuję zmienione zostało coś w plikach. Póki co undetected, przynajmniej póki testowałem.

ECC 5.3

Lista funkcji:

* - Hitbox & Bone Aiming

* - Nospread 1 & 2

* - Autowall

* - ESP & Far ESP

* - Wallhacks

* - Crosshairs

* - Speedhack

* - Spinhack

* - Whitewalls

* - Fullbright

* - Radar Hacks

* - Bunnyhop

* - No Recoil

* - Extra Blood

* - 3rd Person Hack

* - Infobox

* - Smoke / Flash Removal

Download: http://hotfile.com/dl/61616384/8bce2eb/ECC_5.3.rar.html

Skan: http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/77c1a0ca45650ba712ed65c52a48e09a19f955b8 (Skan podaje to, co zwykle, ale widocznie działa, przynajmniej mi i nie biorę żadnej odpowiedzialności).

Sposób uruchomienia:

Odpalamy ECC oraz CS

Klawisz INSERT otwiera menu, klawisz DEL je zamyka

Opublikowano

ej a jak uzywac speed hacka ?? ;P

thx z góry

Jeżeli chcesz SpeedHacka obejrzyj ten film

http://www.youtube.com/watch?v=SAYQBN4Ucg8

Tylko że musisz mieć CheatEngine 5.5

67979104.jpg

Justin Bieber nie żyje

Najświeższe wiadomości całego świata tylko w BBC. Jak donosi rzecznik prasowy Justin Bieber został dotkliwie pobity zaraz po swoim koncercie. Policja wyklucza napad w celach zarobkowych był to najpewniej zaplanowany atak na gwiazdę POP . Bieber w stanie ciężkim został przewieziony do szpitala w LA skąd są przecieki ze Justin nie przeżył zamachu na swoje życie --- Z ostatniej chwili rzecznik Prasowy młodego artysty ogłosił konferencje by ogłosić "złe nowiny" dla świata nasz reporter będzie na tej konferencji i przekaże nam najświeższe informacje. Niestety jest tak jak wszyscy sie obawiali Justin Bieber w wyniku odniesionych ran zmarł o godzinie po południu czasu GTM+6 sprawców jak dotąd nie udało się ująć. Na nagraniu z kamer przemysłowych widać ze jeden z 4 napastników ma na sobie biało-czerwoną bluzę z orłem. Policja wyznaczyła nagrodę za wskazanie sprawców

Daj +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Możesz podać link do strony na której znalazłeś tego chacka bo pobrałem go z innego źródła to zaczeło mi wywałać stery od Windows'a

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ten plik został usunięty w związku z naruszeniem praw autorskich albo został usunięty przez użytkownika który go wysłał. <<podaj nowy link

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...