Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taaa, najlepiej pobierz wersję enterprise, personal jest ekmh o kant dupy robić.

A co do szukania to kiepsko ci poszło: http://4programmers.net/Delphi/FAQ/Sie%C4%87/Jak_zainstalowa%C4%87_komponenty_INDY - to jest tak jak by pierwszy link z google i sam parę lat temu instalowałem w ten sposób. Ostatni punkt jest genialny: "Jeżeli nadal nie potrafisz to wyłącz komputer i idź na piwo".

A tak poza tym - nazwa tematu jest chujowa, już myślałem że nie możesz zainstalować ;)

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

ale tamte linki wygasły a na głównej stronie projektu 404

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Nie było mnie w domu, nie byłem w stanie odpowiedzieć. Eh, cieszę się że chociaż szukałeś, następnym razem tylko trochę więcej wytrwałości ;]

Wystarczy poczytać tutaj

FTP - tutaj masz jeżeli to wyżej by nie starczyło. No i oczywiście SVN.

Mam nadzieję że udało mi się pomóc

- spider44

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

• Dodaj nową pozycję...