Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowa Kasa Na Tel = Sm

onway

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zaraz pewnie wiekszosc z was mnie pocisnie i powie ze to jakas bujda ale tak nie jest... Jezeli jednak ktos chce tego sprobowac a sie czegos obawia niech sproboje z jakas stara niepotrzebna karta do telefonu ;]

Otoz oferuje tylko wam darmowe doladowania do telefonu po 5 zl.

Jak to dziala? Piszecie mi na priv swoj nr telefonu oraz jaka to siec, po paru minutach przyjdzie sms z Kodem PIN ktory wy mi odsylacie na priv a ja wam doladowuje 5 zl. Przyjdzie takze 2 sms w ktorym bd poproszeniu o wyslanie smsa o jakies tam tresci ale nic nie odpisujcie bo bd placic 5 zl tygodniowo ;] po prostu go olejcie

Co ja z tego mam ? Od kazdego doladowania otrzymuje 5 zl dla siebie ;]

Nie ma zadnych haczykow i ukrytych kosztow, kto nie wiezy moze sprobowac ze stara karta.

Kazde doladowanie moge przeprowadzic jednorazowo na 1 nr. lecz jesli dostane np 3 nr to moge doladowac 15 zl na jakis wybrany nr ;]

Prosze modow o nie kasowanie tego tematu poniewaz jest to oplacalne za rowno dla mnie jak i dla was. ja mam kase na i wy tez ;]

refy RMCF

Opublikowano

Ja tam poczekam co inni powiedzia o tym...Nie wiem czy gosciu z 1postem nie bedzie cos krecił

1294227919.png
Opublikowano

4 posty, wątpię żeby ktoś rozsądny Ci zaufał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...