Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bf Bc2 Się Tnie

lackidacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, tak jak w tutku- BC2 mi się tnie -.-. Mój sprzęt spełnia wymagania:

-Windows XP

-3GB RAM

-Nvidia 9800GT 1024MB

-AMD Phenom II X4 B50 (14.2gHz) [oryginalna nazwa to AMD Phenom II X2 550 Black Edition, ale został "podkręcony" do X4 i nazwa się zmieniła]

Gra tnie się tylko na maksymalnych, co zrobić?? Mam najnowsze sterowniki, directX itp.

7m9a.png

Opublikowano

zmniejsz detale troszkę... lub graj na serwerach z małym pingiem (to też wpływa na jakość grania)

Opublikowano

Lenart no raczej nie :D Mój kolega na kompa na którym pójdzie call of duty na średnich detalach i gra teraz w BF2 i jakoś miał ping + 400 (co jest nie normalne) i normalnie mu się grało. Wszystko ma na max i gra spokojnie :P

beztytuuzso.jpg

badcompany.png

Opublikowano

tyle że ja na swoim pc gram w BC2 na full detalach, na normalnym serwie mam pind ok 30- 50 bo net 2 mb a na serwerach z pingiem 300-600 mi się tnie i ping rośnie do 100-300... i BF2 to nie BC2 ... BF2 ma duuuuużo mniejsze wymagania od BC2 więc się nie dziw

aha powodzenia z dostaniem KidModa z 30 postami, jednym kontem zbanowanym i nie całym tygodniu na forum.

Opublikowano

Ogólnie ta gra ma jakiś problem z full detalami, dice generalnie ją olewa i zajmuje sie MOH'em (fuck u EA!) I BF3. Generalnie to przez XP'ka problemy możesz miec, no i na xp dx9 a vista sp2 lub seven ma 11 ;]. Chociaż 9800 chyba nie obsluguje najnowszego dx'a. Ustaw tekstury na srednie, one zamulaja najbardziej. I oczywiscie graj na serverach Europejskich xD

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...