Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto Zrobi Konto

bujocyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze kogos kto ma doswiadczenie o zrobienie mi konta w warrock korea sam siedziałem przy tym dlugo ale niewyszło :( podam potrzebne info takie jak: KSSN ID HASŁO NICK

te info wysle na pw zdecydowanemu pomóc :rolleyes: za konto bede wdzieczny i opsypie takiego delikweta setkami +,5 itp

@@edit link

LINK

Zrobisz konto czy to tak przy okazji ?

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Opublikowano
Pisałem wcześniej że to jest niemożliwe!

Jeżeli ktoś ci zrobi konto to jego IP jest w danych koreanów. Jak jakieś inne IP wejdzie na konto to odrazu BAN!

o czym ty gadasz jaki BAN co ty pier...... ja jakoś sobie pięknie pykam z ludźmi z mpc na koreanie i verry 4fun jestem :D

Opublikowano

bujocyna, zrozum, że albo nie uda się nikomu zrobić nowego konta w Koreanie (przez wzgląd na to, że nikt nie wyśle tam sms'a). A nawet jeśli uda się komuś zrobić konto, to zostanie ono szybko zbanowane, choćbyś miał zmienione IP, proxy i inne badziewie. Kont, które były zakładane dużo wcześniej, tj. kiedy jeszcze nie było problemu z rejestracją, nie banują, Bóg wie czemu.

Opublikowano

bujocyna, zrozum, że albo nie uda się nikomu zrobić nowego konta w Koreanie (przez wzgląd na to, że nikt nie wyśle tam sms'a). A nawet jeśli uda się komuś zrobić konto, to zostanie ono szybko zbanowane, choćbyś miał zmienione IP, proxy i inne badziewie. Kont, które były zakładane dużo wcześniej, tj. kiedy jeszcze nie było problemu z rejestracją, nie banują, Bóg wie czemu.

W Koreanie nie trzeba mieć zmienionego IP żeby zagrać, a moje konto ma już 2 tygodnie i nie zostało zbanowane...

Ale niestety ci nie mogę zrobić konta, po prostu nie potrafię i nie chce mi się szukać kssn..

76561198090890807.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...