Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sura Wp 56Lv A V2 ?

pavo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki dylemat. Czy dam rade sura wp 56lv teraz ja opisze

Skile- Ostrze m7 Zbroja m4 Smoczy wir m1(6ku nie wlazlo) strach 2 reszta w palca

Staty-

PZ-13,2k

Int-3,2k

Siła-332-356 bez ostrza- z ostrzem na koniu 691-719

Zre-bez zbrojki 414 ze zbrojka 485

Mam fms+9 sr 33% z kd+4 do expa i 2% na spowolninie

A w tarczy mam 6% na blok ciosow

Reszta to sebrna ebo+9 z przetopami,bony 1,5k 2k hp

I teraz pytanie mam sm na pierscien expa i czy dobrze bedzie szedl exp ?

Mam 60kk do wykorzystania co kupic ?

Z gory dziekuje drodzy forumowicze :>

Opublikowano

Lepiej nie idź chyba że na te wężowe :/ ja 55 surą bm jednej grupki nie mogłem paść ty wp ale też bd ciężko ja miałem bulid pvm

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Masz 60kk ?

Zakup za 40 KU i je czytaj.

A reszte odkładaj na lwią tarcze +9

Dobij 61 w v1 i potem mozesz zakupic troche marmurkow oraz i bz nich pojedziesz po 1/2 grupki w v2

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Joaquin Phoenix czlowieku ja mam 2strony ku czarowana zbroja i 50ku ostrze wiec sie niemartwie oto.

Tarcze sobie napewno kupie. A zbroje na 61lv mam +7 3xkd+4 speda defa uchylki i 5 bonow 1.5k hp i jakies tam odp po 10%

A w tym v1 to takie zmudne expienie co chwile jakies nooby przylatuja.:<

Opublikowano

ja bym ci radził dobić ostrze do g , zakupić coś z % do pż dobić 61 założyć zbrojke , kupić lwią . i wtedy nawet 5 - 10 grupek zjedziesz bez potów ;)

Opublikowano

Tylko ja niemam czasu na te wbijanie ostrza itp. Chce poprostu szybko 61 wbic a w v1 to expilem 1godz albo dluzej i tylko 10%

Opublikowano

w v2 tez nooby sa do mnie w ciagu 30min 4razu ten sam typ przyszedl spytac sie mnie czy mam złom

ale widze ze nie napisales nic o hełmie to kup +9 wyzywke cos okolo 20kk i powinnes dawac po 1/2grupki i radze z dmghackiem zeby mobow nie odzucalo

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

ja bym ci radził dobić ostrze do g , zakupić coś z % do pż dobić 61 założyć zbrojke , kupić lwią . i wtedy nawet 5 - 10 grupek zjedziesz bez potów ;)

5-10 grupek??

Mało możliwe to 10 grupek bez potów.

Ja na 70 z obr. 640 ledwo co jechałem 10 grupek tylko że bez buffa.

@topic

Wbij 61, ostrze na G ochronke na ile zdążysz, załóż tarcze i zbroje na 61.

I jedziesz spokojnie w v2.

Jeszcze pproponuje zrobić buffa.

O wiele łatwiej expić.

Me gusta.

Opublikowano

Ja bym kupił marmurki i do v2 po kilka grupek dasz rade ;]

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Weź sporo potek i do v2 jak masz bufa to spokojnie weźmiesz ponad 3 grupy szponów wbijesz 61 lvl sellniesz drop i masz kase na tarcze +9 i dobrą zbroje od 61

Opublikowano

Jak masz MH i jak stoisz na koniu i walisz 1 hitem to spoko bedziesz dawał rade , ja kiedys moim wojem body poszedlem jak mialem 56 (teraz juz go okradli razem z e-mailem :( ) i ładnie bralem 2 grupki i rozwalalem je w 5 sec

JAK POMOGŁEM NIE CZAJ SIĘ TYLKO DAJ PLUSIKA !!! xD

Opublikowano

Przeciesz pisalem ze mam duchowa+7 z ful bonami i kd.A chyba sproboje to tego v2.

Aha. Jest jakis sposob zeby zarobic 18sm lub 9 na przeputke ?Darmowy !

Opublikowano

ja surą 51 z gorszym eq expiłem skile m5 tylko bf 2x 30% i po 1 grupce szponów czasem jak 2 zachaczyłem to też da rade ubić

Opublikowano

Ja WP 43 z 420 defa 10 k hp z MH brałem po 2 grupki w sciane ( mh ) i biło mi 1.3% więc luziokowo dasz rade z mh 3 grupkom bez mh 2 grp ( szpony )

sygnampc.jpg

Sygnatura by FreeSz

Opublikowano

Wypowiada sie wiekszosc ludzi ktorzy juz swoje czasy chyba przezyli w tym V2 i nie wiedza co pisza....

Ja swoja surka 53 lv z owiele gorszym eq ... pz tylko 9k fms +9 srednie 18 % z buffkiem 25% blogo - pomoc.. dawalem 3 grupki ubic - 2 to na lajcie szly... skille ostrze m7 zbrojka m6... mialem sporo reg pz co bardzo pomaga... w helmie 30 i naszyjnik 30% za te 3 grupki z pierscieniem dostawalem 70-85 % nie pamietam zbytnio juz.. wiec sie nie przejmuj i ciskaj tam :) nie czekaj na ostrze na G bo to strata czasu... Ty masz fmsa sr 33 % to w ogole lajcik... 3-5 grupek wycisniesz z buffkiem .. Powodzenia... dodam ze ja na takim expie od 53 do 61 wbijalem 3 dni na 1 przepustce ... wiadomo komenda z dozorca i lajcik.. na 60 jak sie drop zaczal to juz w ogole :) na tych lvlach droply mi 4 bodzie w 3 dni :) jak cos to pisz PW

Ja chce -------------------- ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...