Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki Najlepszy Serv Na Pl

Jogurto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najleprzy ? - Najlepszy !

zależy czy wolisz mieć tam dobrą gildie

czy też aby było tanio

albo mieć dużo znajomych ;(

poleciłbym wogóle tam niegrać

przez botów ale jak już chcesz to s21 - s24

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak ''najlepszy'' serwer. Każdy jest równy, każdy jest tym samym Metinem, na każdym można zdobyć to samo w takim samym czasie, na każdym można robić to samo. Na każdym jest pełno botów, cheaterów; na każdym są też normalni (bardziej lub mniej) ludzie, z którymi można normalnie porozmawiać.

Graj na takim, którego nazwa Ci się podoba, i już.

Jeżeli chodzi o moje doświadczenia, polecam Almanach (Jinno). Stosunkowo mało (ta, ''mało''...) noobów. Boty są i będą, teraz w Metinie bez nich nic nie osiągniesz, to już nie to samo co rok/dwa lata temu. Ogólnie same w sobie globale M2 spadły na psy. Jeżeli już chcesz się rozerwać przy tej grze, polecam prywatne serwery, chociażby te trudniejsze, jeżeli ciągnie Cię do czegoś, czego nie osiągnie się w jeden dzień.

Amen.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

gralem na wielu serwerach, ale najdalej doszedlem na s2 Feniks wiec moge tyko polecic

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

gralem na onyksie monku feniksie ale wybralem FENIKS dlaczeog , poniewaz sa spoko ludzie dosyć tanie ceny

cudo.png
Opublikowano

Każdy lubi swój server ja na przykład lubię server 6 Grymuar i uwazam ze ludzie są tam spoko ale drogo dosyć zależy jakie eq

Pomoż biednym dzieciom, kliknij !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miałzamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Wbijaj na Twierdze. Ja tam gram i nie jest źle. Nawet mili ludzie i dobre ceny

Piszę poprawnie po polsku!

cbe1f3897d194e22ac3eac7696ac1c74.0.gif

beza.png

Opublikowano

Tak naprawdę każdy serwer jest dobry : ) Jak jest tanio to taniej chodzą rzeczy a jak drożej to drożej : D (może źle to napisałem , ale chyba wiadomo o co chodzi ) .Po prostu jak na jednym serwie tygra +9 chodzi po 1kk a na drugim po 3 to przeważnie aura na tym pierwszym będzie chodzić po 500k a na drugim po 2kk . Więc na to samo wychodzi .Chociaż ja polecam gromo : D .Ponieważ tam gram ^.^

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja polecam ci server Arkantes ceny są śrenie można tam się szybko wzbogacić ale jest bardzo dużo miłych ludzi.Sam tam gram.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Kazdy serwer jest taki sam '' boty '' '' idioci '' '' nooby '' i kazdy serwer na 1 wspolny cel - przyniesc jak najwiecej zyskow dla firmy GF. Nie napisales pod jakim wzgledem serwer ma byc najlepszy ale wg.mnie powinienes isc na ostatni serwer tzn. najnowszy bo nie ma co sie pchac w stare mury s1/s2/s3 .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...