Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajnie Mieć Dzianych Rodziców.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie jest być bogatym i szastać pieniędzmi na lewo i prawo.

Bylem dzisiaj z dupeczka na zakupach. Pojechaliśmy samochodem mojego ojca (bmw jak już gdzie pisałem). Kupiłem jej to co sobie zażyczyła bo mnie stać, ale bez przesady oczywiście. W następny weekend liczę na małe co nieco, ale wracamy już do zakupów. Dziewczyna całkiem zadowolona, bo wie ze przy mnie może czuć się naprawdę dobrze i ze mogę jej zapewnić przyszłość, a nie jak te podrzędne lamusy, które najpewniej przegrają życie.

Dojeżdżamy już prawie do domu dziewczyny, rozmawiam z nią, wszystko ładnie, zachowuje się przy tym z nonszalancja gangstera i prawie nie zauważyłem jak jakiś brudas by mi pod maskę wleciał. Wkurzyłem się, bo mógł mi samochód wgnieść. Podrzędny drechol pewnie wyszedłby do niego i mu na stukał po mordzie, ale nie ja! Koleś stoi mi przed maska i wymachuje łapami, no to ja naciskam gaz żeby postraszyć zasranego cygana, ze niby chce go przejechać. Spieprzał ze swoimi kolesiami aż milo. W sumie nawet jakbym go przejechał to ojciec zapłaciłby jego rodzinie zadośćuczynienie w wysokości polowy jego miesięcznej pensji i byłoby w porządku i dla nas i dla jego rodziny, bo byli by ustawieni do końca życia.

Wtedy sobie pomyślałem, fajnie jest mieć dzianych rodziców.

Co u was forumowicze ? Jak mija dzień ?

Możecie tez opowiedzieć o tym jak to tarzacie się w bogactwie (garstka) albo gnijecie w biedzie (większość), w sumie mnie to ciekawi.

Beka.

Opublikowano

Idz dziecko z tego forum pewnie na avku to ty no ale nie skomentuje twoich postów i tematów. Jesteś niedorozwinięty emocjonalnie. Nie dojrzałeś do tego forum.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

xD Skopiowalem kawel twojego tekstu i dalem w google... Pierwsza strona i taki sam post w wykonaniu kogos innego :rolleyes:

@UP

Dokladnie... nie dojrzal jeszcze do pisania na forach.

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Jak to przeczytacie, zrozumiecie o co mu chodzi. ; D

@top

A fajnie leci dzień, słucham roberta, siedze na forum, jest dobrze.

No fajnie mieć takich rodziców.

@down

jaka waluta ? ;s

Opublikowano

http://pl.wikipedia.org/wiki/Prowokacja_(zachowanie)

Jak to przeczytacie, zrozumiecie o co mu chodzi. ; D

@top

A fajnie leci dzień, słucham roberta, siedze na forum, jest dobrze.

No fajnie mieć takich rodziców.

Bulehehehe, robię to samo. Tylko że jeszcze zjadam pieniądze bo nie stać mnie na jedzenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...