Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Edycje Textur Zbroji :)

Lether

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uruchom rootextract.xml poprzez edytor tekstowy i tam gdzie na samym dole widzisz jakąś ścieżkę wpisz zamiast jej "C:\Documents and Settings\Nazwa uzytkownika\pc"

Te pliki co chcesz rozpakować to daj do C>documents and settings>nazwa uzytkownika

czyli tam gdzie masz archiver

następnie daj: Start>Uruchom

i wpisz cmd

wyskoczy takie okienko gdzie wpisujesz: m2.exe

następnie naciskasz enter i wpisujesz: m2.exe RootExtract.xml (pamietaj o spacji)

dajesz enter i powinno Ci sie wypakować

Pamiętaj, że zamiast "Nazwa Użytkownika" musisz podać swoją nazwe folderu.

Mam nadzieję że pomogłem.

Jesli tak, daj + xD

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wchodze do tego cmd to .. pisze m2.exe i wyskakuje tak : nazwa ' m2.exe ' nie jest rozpoznawana jako polecenie wenętrzne lub zewnetrzne , program wykonywalny lub plik wsadowy ... ! plz oco biega ?!

Opublikowano

masz plik m2.exe Folderze C>documents and settings>nazwa uzytkownika ??

zrób mi screen zawartosci tego folderu to pomoge, bo nie wiem co masz tam dokladnie

Opublikowano

nie moge podgladac w ogole zbrojek ;/

zrobilem wszystko co w poradniku, i jak chce jakas obejrzec to mam "Nie wysylaj".

nie po robieniu tekstur,, tylko w ogole przed "czyste" nie moge ogladac

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cholernie przydatne.. właśnie nie dawno szukałam plug-inu i nie mogłam znaleźć + dla Ciebie i pozdrawiam !

baranx3.gif

W grze Zawsze Rocky

kbud.png

Pierwsze 10% - 07.09.10 17:10

xD

Opublikowano

ja zrobilem wszystko jak trzeba zapakowalem loguje i zbroje wygladaja tak samo. wypakowalem jeszcze raz i bylo zmienione Ale zbroje i tak te same :( w granny viever nie sprawdze bo nie mam dysku D ale plik z zbroja na 61 lvl dla woja jest zedytowana na PC i pc2 napewno a jak podmienię i sie loguje to nadal to samo. O co chodzi?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, mam problem ponieważ przygotowywuje klienta, i gdy otwieram np Warrior_ (np stal) to sie pojawia model. widac zbroje ale jest cała biała a bardziej siwa ;/ cała postać ze zbroją i nie wiem czy cos źle zrobiłem czy mi nie widzi kolorów? screen -http://img696.imageshack.us/img696/8308/beztytuubfd.png nawet na screenie widac że D/source/ymir itp

dzieki działa, bez source + idzie :P

yyy ?

zbieram + ;D

<3

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

gimp nie chce mi czytać .dds HELP plx

PS. mam plugin do gimpa ale nie wiem jak go zainstalować!~!!!!

99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę

Już za późno nie zdejmuj ręki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...