Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wlasnie sciagnelem sobie ZSZC otwieram Silkroad ZSZC luncher i gdy proboje sie zalogowac to pokazuje mi ze zle wpisalem haslo albo login a wpisywalem to kilka razy. Moze dajcie mi link bo moze sie zle gdzies zalogowalem albo cos albo potrzeba jakis programow zeby zalogowac sie. Jezeli mozecie to dajcie Screeny. Z gory dzieki :rolleyes:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pobrales nowe miedia ? http://www.multiupload.com/SCBJDID20D http://www.multiupload.com/9IITF3C8AA

Pobiez te obydwa pliki i rozpakuj w folderze z silkiem ; p Przez Loadera wchodz do gry ; ]

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

33529.jpg

Opublikowano

@YouAreNextt O co Ci chodzi z tym media? Dałeś mu linki do Clienta. Przeczytałeś co on napisał? Z tego co ja zauważyłem to gra mu się włącza, lecz jego passy nie działają.

@Promadd Sprawdź czy na pewno wbijasz na swój serwer.

P.S. 666 post!!! xD

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

e pokoazesz mi jak sie mozna w Luncheru zalogowac on nawet Clienta chyba nie ma ;p

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

33529.jpg

Opublikowano

On może i źle to trochę opisał. Ale skoro wpisywał passy i mu się wyświetla, że źle wpisał, to chyba musiał odpalić Clienta nie? xD

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

No ; p JA tez troche zle to zrozumialem ; p

33529.jpg