Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabijanie Psów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak samo jakby nam zabroniono jeść prosiaczków , albo np. dziczyzny jelonek_d.jpg

Niech sobie tam w korei jedzą co chcą , mam to w dupie , ważne że w polsce tego nie jemy

Opublikowano

Podpisałem juz wczesniej tą petycje, my jemy prosiaki oni jedzą psy nic nie poradzisz, ale według mnie powinno byc tak ze jak juz zabijają te psy  to jakoś odrazu a nie ze ich torturują podpalają eh dla mnie to jest pojebane 

83e6a56c3c295.png

Admin Cienia
Opublikowano

My w zwierzątach hodowlanych, oni w naszych pupilach, mogli by tylko ich tak nie męczyć tylko zabić odrazu, humanitarnie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dobra zamykać ten temat bo ludzie nie wiedzią o co chodzi ...Ma ktoś z was psa ? Lub jakieś zwierzę ? Nie ma co jeść więc zjem waszego pupilka tak ?

begagimbusy@ Jak cie nie obchodzą to po co ten post piszesz ? Aby narobić spamu ?

333wvpx.png

By GaryOak

Proszę...wiem że nie dasz + ale wiem że dasz -

wojnaz.png

Opublikowano

14 lat, to widać, że motylki lubi.

@Topic

I tak mnie to nie interesuje, inne zwierzęta lepiej traktowane nie są, po za tym w Chinach i tak takie petycje nic nie zdziałają, tam ludzie nie mają nic do gadania.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...