Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co im drozsze ceny? i zmiejszenie rate gold? ludziom ktorym sie skonczy gold nie beda chodzic juz na mooby i farmic gold z dropa bo to im sie nie bedzie juz tak oplacalo alchemia ? tak moze powbijaja itemy ++ blue itp i sprzedadza ale tym ktorym sie nie bedzie chcialo kupia silki i beda sprzedawac itemy za zsp , jak ktos nie bedzie mial kasy na itemy za zsp to co zrobi myslicie?! moze kupic gold jak kupi gold kupi za ten gold itemy za zsp tamten bedzie zarobiony ale na serwer tez juz wplynie kasa. Ja mysle ze jakos tak to dziala bo to ze na serwerze jest za duzo golda pieprzenie przeciez ceny za item sa dostosowane do ilosci Rate i items drop tak samo sredniej ilosci golda teraz zanim ceny znowu beda zrownane do cen teleportów i dropa to fuck yeaa -.- to nie jest tak sobie zmienic ceny teraz musi wszystko potaniec a mysliscie ze itemy za ZSP beda tansze? 1zsp = 10m to nie spadnie moze o 1/2m i zalezy jeszcze co sie kupuje

Jakie wy macie przemyslenia i kometarze na ten temat?

P.S nie pisalem z Ó Ż itp bo wkurzony jestem i mam to gdzies jak Moderator uzna to za spam moze usunac / zablokowac dziekuje!.

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

Witam nie bylo mnie na serwie pare dni oto moje pytanie:

Na serwerze zszc zmniejszyli drop gold lub exp etc?

Bo nie rozumiem za bardzo twojej wypowiedzi;]

Czy gold rate zostanie zmniejszony czy jak?;d

Opublikowano

FAil!!!!

Co oni z tym serwem robie ja nie moge a mialem juz dobra postac:/

Fajnie gold leciał ceny byly w sam raz eh....

Opublikowano

Hahaha, nie zdziwił bym się gdyby teraz na ich stronie pojawiła się opcja "Buy ZSZC Gold!"

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

widzialem ze spotkam sie z takimi kometarzami rozmawialem z Xia na water ona mi powiedziala ze divine i Ra to wyknuli ale moze to zniosa po jakims czasie .... jednym slowem zjebali

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

szypko wam odowiem all na temat golda na zszc zrobili jedna sensowna rzecz zobaczycie zanim dadza cap 110 raty all beda x10 czemu ze wzgledu na golda i pazernosc ludzi

przyklady elki wepon z 500k do 2m sie podniosły a sosun na 10 deg cena 35bionów to troche za duzo bo kumple ma 100 lv i wjebal juz na sell 30 broni +7 98 lv i ma tylko 10 b :) co uzbiral se seta i bron +7 wiec jestem za

a gold bedzie wystarczajacy bo dzieci na ratach x1 na isro nie brakuje jak mozecie zauwazyc a raty x10 beda takie jak na ecsro (bylym)

JESZCZE polaka chcail slenac mi bowa bron 85 fb +5 criti 6 !!!!!!!!!!!!! ZA 700m to juz przesada

GARTULUJEMY TEAMOWI ZSZC WYSŁUCHALI MOJE TROSKI TYLKO DAJCIE JESCZE RATY X10 I BEDZIE GIT 100% MNIEJ DZIECIARNI CO NIE OGARNIA GRY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PILOT jak widze twoje komentarze to mozna sie usmiac :) i jaka wspaniala lamerska gildia !!! co przyjmuje od 76 a nie moze uzbirac normal ludzi

Opublikowano

HULK To poejchałes...

Czemu wjeżdżasz na Pilota i jego Gildie

powiedziales co miales ale moglo sie obyc bez wrzutu... mogles to zatrzymac dla siebie co sadzisz o jego gildi:)

co do tematu w jak wiadomo sa dobre i złe strony tej zmiany:) nie bedzie n00bow sprzedających itemy po kilka b+ to bez sensu;// bo jedni maja kase inni nie:)

pozatym Ci co maja od [cezor] kasy to sie tym nie przejmuja bo oni kupuja jakies bzdety z IM (avatry, premki, Globale) i sprzedaja za golda w grze:) jak kiedys liczylem to z 1000 "silkow" mozna wyciagnac np 6b sprzedajac premki takze tacy narzekac nie beda:)

SERWER - ZSZC (Water)

CHAR NAME - NoStress

CHAR LvL - 100FF

BUILD - BOW (20cold 80light 100fire 100pacheon)

GUILD - Mercenaries

Opublikowano

@2xUP

i jaka wspaniala lamerska gildia !!! co przyjmuje od 76 a nie moze uzbirac normal ludzi

Warna dla tego pana(obraza w stylu 13-latka). Według Ciebie jestem też lamerski ? Może zazdrościsz nam czegoś ?

Co do tematu:

Dawno mnie nie było na serwie i szybko na nim nie pogram , problem z komputerem i te sprawy. Z tego co widzę , serwer ostro dał po ratach i cenach...

Wrócę do gry jak pier***lną się w łeb i zrobią chociaż normalne ceny tp. Do drop gold nic nie mam, ale chyba za późno na taką zmianę, ludzie mają po pare bilionów na koncie , gdzie grab pet będzie kosztować ze 100m ...

20358.gif
Opublikowano

Placz bo biedne polaczki nie maja kasy na IM

Widac ze wszystkie prv server oprocz nie licznych sa dla kasy.

Niemiec wyciagnie mamie z portfela 100euro ktora nawet nie zauwazy roznicy w portfelu.

A polaczki male oszczedzaja miesiac na snikersach zeby kupic sobie malpke ;p

Odebrali wam tylko jedna mozliwosc zarobku gold z mobow.

Itemy +7 +9 nadal beda kosztowac tyle samo tylko bedzie wiecej zer dopisane..

Nie powie mi ktos ze zbieral na suna tylko farmiac gold na mobach...

A jak chcecie zrobic strajk. To z 400 osob z dobry laczem i servera nie ma :D

Opublikowano

Lol ludzie...

"Trader goods are now stackable to 100. The trader reward is increased to 10x."

O ile mnie mój angielski nie myli... to oni zwiększyli golda za sprzedany towarek z karawanki 10x... pewnie dlatego zeby ozywic job wary na servach... Uwazam ze dobrze zrobili...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Lepsze 10x raty niż 30x

W końcu na exchange da się max dać 1,3b więc tańsze itemy mniej scamów oto cała filozofia.

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Pomocnik
Opublikowano

MATOLY I NIE WIEM JAK WAS QWA NAZWAC. wy gracie tam po to zeby im nie przybywlo hajsu? dlatego tam gracie bo ktos placi im hajs i przestancie plakac. karawany beda teraz 10x a nawet wiecej warte , wiec stfu

kkthxbb

AA I PILOT NIE PLACZ

Opublikowano

Według mnie zchrzanili sprawę. Na 93lv wbijając 50% wypadły mi 2 proty i 2 weapony elixiry. I co ja mam z nimi zrobić? Dużo z nich nie zrobię. Co to oznacza dla nas? Nagły skok w cenach sprzętu i elixirach w górę (Elki dzisiaj w hotan chodziły nawet po 5m za sztukę!) Powinni dać raty x20 co do golda/dropa ale z tym x10 pojechali po bandzie.

Druga sprawa. Teleport do Roc Submit kosztuje 10m. Dlaczego? Tu nie ma logiki. Widzę jedynie taką - gold do kupienia na stronie ZSZC. Może o to im chodzi.

Po trzecie zmniejszenie ratów sprawi że kupowanie zwierzątek będzie mało opłacalne, taka teoria właściwie dementowałaby założenie że ZSZC team chce wyłudzić od nas jak najwięcej kasy i nie ma racji bytu.

Zazdroszczę tym, którzy sobie wcześniej oszczędzili kasę, kiedy ceny zmniejszą się, oni staną się klasą burżuazji.

Pozdr

Dla co drugiego użytkownika znanych for, główną misją stało się obrażanie innych, zamiast rzeczowego podejścia do sprawy.

Bądź w tej lepszej połowie

Kiepski ze mnie cheater, za to mogę doradzić dobry build ^^

8893.png

Staram się pomóc, jak potrafię. Plus wystarczy na nagrodę :)

http://jestemprzeciwacta.pl/

Zbieramy 500tyś podpisów w sprawie referendum. Wiem że linki są zabronione ale mpcforum wspiera ten sprzeciw.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...