Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] W Co Grać! Gra Typu Zeus Pan Olimpu And Twierdza

Kobier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema ziąmy xD

Dobra to tak. Sciągnąłem sobie kul krejzi gre zeus Pan Olimpu. Gierka niby fajna ale grafika przeraża. Chciałbym coś w tym stylu ale nie z taka grafika. Twierdza tez mi sie podoba.

Powiem że mój komp to tak: 750 mb ramu, 2.8 procek, karta 128 mega:D Jak widać komputer jest low ale po moich banicjach na metinie muszę się oderwać xD

Kurcze u was w miescie tez kazdy sie kisi w domu i nawet nie wyjda w piłe pograc?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Piszac "Twierdza mi sie podoba" masz na mysli to, ze lubisz gry strategiczne w stylu Twierdzy czy to, ze lubisz gry strategiczne?

Anyway

Twierdza 2

WH 40k Dawn of war/winter assault/dark crusade/soulstorm <-- niby 1gb ramu ale nie ma zadnych problemow przy 512

Dawn of War 2, w linku wymagania

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

@up no fajnie :D tylko same zabijanie w tych grach :D Polecacie cos innego?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

@patek, ale Posejdon- Bóg Atlantydy to dodatek do gry Zeus- Pan Olimpue, a autor napisał, że grafika tej gry go przeraża.

@TOPIC

Polecam Ci grę "Cezar III" w klimatach Zeus- Pan Olimpu, ale jak wiesz- akcja dzieje się w Rzymie, więc może być ciekawsza od Z- PM.

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Jak z typu średniowiecze to polecam:

1.Anno 1404

2. Król Artur

3. Empire Earth 3

No nie ma w czym wybierać, za słaby komp żeby w coś fajnego. Te powyżej gry na pewno ci pójdą

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

radze ci wziasc posejdona jest dobry a po tem afrodyte tylko trzeba umiec ich wykorzystac ale jak grasz pierwszy raz i wybieraz pierwy raz boga polecam ci afrodyte i wybierz z tym dzieciakiem bedziesz miale duzo ludzi do budowy itp a posejdon jest dobry do atakowania

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Polecam gre Earth 2150/2160

Grafa dość dobra, możliwość tworzenia własnych jednostek (wybieramy odpowiednie zawieszenie, broń i pancerz + dodatki takie jak pole siłowe).

Można też pograć w następne części twierdzy, czyli Stronghold 2 i Stronghold Legends.

A i jeszcze jedna z najlepszych (o ile nie najlepsza) RTS, czyli StarCraft, albo (jeśli grafa nie odpowiada) Warcraft III

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...