Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Stron Która Płaci Za Reklamy

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Poszukuje stron które płacą za reklamę ale nie zagraniczne.I mam pytanie jak przestane np przez 1 mięcho reklamować to nic mi nie zrobią np przestaną płacić,soory jeśli sądzi ktoś że to głupie ale nigdy nie reklamowałem i jakie są formy reklam?

2 pytanie zna ktoś stronę taką że ktoś do niej wyśle sms płatny a oni np wysyłają w formie doładowania na komórkę

Opublikowano

zależy za jakie reklamy... jesli na stronie www to google adsense, adkontekst, tradedoubler - resztą nie warto zawracać sobie głowy... jednak nie spodziewaj się kokosów. Najlepiej jest znależć reklamodawce poprzez allegro np sprzedając banery - niestety nigdy osobiście nie testowałem.

Opublikowano

Z tego co rozumiem szukasz kogoś kto będzie Ci płacił..nawet jeśli nie będziesz wyświetlał reklamy?o.O

Wszystko zależy od ilości wejść na Twoją strone.Poniżej 1k dziennie to przez rok nawet na bułke nie zarobisz.Do stron podanych przez kokosza dodał bym AdTaily.

Co do płatności sms - polecam dotpay.

pozdrawiam

\m/ \m/

GG: 9261310