Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Paysafe Card

fenio29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem dziś zamierzam kupić snajperkę camo berret i aw50f i mam pytanie czy kupując x2 kartę po 20 zł starczy mi na obydwie bronie bo se policzyłem ze powinno wejść ale zabraknie jakieś 200 g1 i kupując za resztki paysafe card 160 g1 i x2 po 20 g1 to wejść powinno ale kiedyś ktoś napisał ze coś inaczej se warrock liczy ze nieraz brakuje 1 złotówkę ,50 groszy wiec wole zapytać czy wejdzie

@Edit A i gdzie jest aw50f z market place bo ostatnio było a teraz nie widzę wo gule

@po ilu dniach mogę następna preme taka sama aktywować np mam bronza zostało 8 dni i mam promo coda na następnego to jak będzie 7 dni mogę aktywować bo tak słyszałem ze w granicach 7 dni da się następna aktywować ??? prosze o szybkie odp

SIEMA ZIOMALE JA WAM ZARAZ DOWALE POCIAGNĘ Z M60 I DOBIJE Z BERRETTY NIEMA CZASU DLA CIENIASUW DLA MNIE LICZY SIE TYLKO WARROCK

Opublikowano

1. Jeśli masz mniej niż 7 dni do końca premki np. golda, możesz aktywować sobie kolejnego golda, nawet kodem ESN z Allegro. Przykładowo jeśli do końa zostało 3 dni, a kolejny gold aktywujesz na 30, będziesz miał 33.

2. Jeśli masz obojętną długość premki i chcesz aktywować kolejną (ale taką samą), czyli przykładowo masz silvera na 18 dni i aktywujesz kolejnego na 30, będziesz miał 48 dni. ALE ! I TU NAJWAŻNIEJSZE ! Możesz to zrobić TYLKO kartą prepaid czyli np. PaySafeCard.

3. Jeśli masz 1 rodzaj premki np. bronza na 11 dni i aktywujesz np. golda na 30, to bronze zniknie i będziesz miał 30 dni golda. "autor M@niek"

To jest odp co do premki

aw50f już nie ma...

Może ci braknąc to zależy od kursu dolara w danym dniu...

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Żeby nie zakładać nowego tematu

Jeśli mam 5 kodów na golda na 3 dni

to moge wszystie po kolej aktytować i będe mieć 15 dni czy aktywować 3 i czekać aż czas premium spadnie poniżej 7 dni i znowu aktywować kod na 3 dni ??

kuccyk666_8_1.png

A teraz klikaj Ukryj :)

Opublikowano

Ok dzięki, nie zrozumiałem twojej wcześniejszej wypowiedzi, łap plusika

kuccyk666_8_1.png

A teraz klikaj Ukryj :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...