Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Pytanie ] Biblia :)

Gość dejek19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, robimy jakiś zbiór dobrych rad jak wyrwać laskę ?

Zrobimy coś takiego jak Biblia w American Pie :D

Opublikowano

@up

Zapomniałeś o masce uczuć do tego , wszystkie na to lecą

a tak na serio??

wypij troche i odrazu masz vene.

to nie ma być dla niego tylko w ogóle :ninja:

Opublikowano

Moze nie bedzie to rada, ale imo ujdzie xdd

"z laska jest jak z mobem w mmo- albo trafisz albo masz missa"

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

BYC SOBA! I JAK CI SIE UDA TO WINER (o) dostales nagrode :P nie ide tym sladem, dla mnie wazne jest wygla, charakter, charakter i charakter. bez niego mozesz se porucchac a ona Ci powie ze fajnie sie ogada film w mikrofali :P tzn glupia :D

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

panowie, chcecie to zróbcie taki temat w dziale o Metinie. Ja proponuję od razu podlecieć do dziewczyny i zacząć do niej gadać nie wstydząc się, a kiedy już ona sama do Ciebie napisze i się spotkacie to tak naprawdę tylko na to czeka, aż się ją pocałuje :D

Weźmy na to zwykłego człowieka :D Każdy niby funkcjonuje tak samo, tylko, że facet od razu by chciał pykać i inne takie. W takim razie dziewczyna jest taka sama :D Bo to też człowiek, tylko , że dziewczyna się z tym ukrywa albo boi się mówić, bo wyjdzie na zdzirę, kurwę , dziwkę. A jak koleś zaliczy laskę to kozak :D

Opublikowano

BYC SOBA! I JAK CI SIE UTA DO WINER (o) dostales nagrode :P nie ide tym sladem, dla mnie wazne jest wygla, charakter, charakter i charakter. bez niego mozesz se porucchac a ona Ci powie ze fajnie sie ogada film w mikrofali :P

To raczej nie jest charakter to jest głupota :ninja: Charakter jest to osobowość , a dla ciebie w takim razie jest ważna inteligencja ? twoje zdanie powinno w takim razie wyglądać tak

inteligencja , inteligencja i inteligencja. bez niej mozesz se porucchac a ona Ci powie ze fajnie sie ogada film w mikrofali :P

ale wiem o co ci chodzi :)

Opublikowano

Jeszcze jak przytym dziewczyna wypije 2 piwka albo jest na maxa świruską ( czyli normalnym człowiekiem ) to jest mega łatwo i mega zabawnie.

Dziewczyny w moim wieku ( 16 lat ) są super łatwe, o starszych nie mówię bo nie wiem. Tylko zmieniać jak rękawiczki :D Tego kwiatu jest pół światu więc do boju :D

Opublikowano

chodzi mi :

1.charakter

2.wyglad

3.zeby nie byla za glupia(tzn: but :P )

ja kiedys mialem okazje w szkle na dysce dziewczyna po 2 kieliszkach padla. a my z chlpoakami 2l na 4 wyjebalismy i nic.

Opublikowano

hahahaah 2L na 4 i nic :D Nie wal głupot :D:D hahaha :D:D:DD

Opublikowano

moze cos dziablo ale byla zima i zimno, malo z Tego pamietam. wiezm ze byly jakies dziewczyny :D

Opublikowano

to jakie to nic jest? Mało pamiętasz i to nic Cię nie wzięło ? :DD

Opublikowano

doszedlem do domu i jeszcze sie umylem wiec nie za bardzo scielo:D

Opublikowano

panowie, chcecie to zróbcie taki temat w dziale o Metinie. Ja proponuję od razu podlecieć do dziewczyny i zacząć do niej gadać nie wstydząc się, a kiedy już ona sama do Ciebie napisze i się spotkacie to tak naprawdę tylko na to czeka, aż się ją pocałuje :D

Weźmy na to zwykłego człowieka :D Każdy niby funkcjonuje tak samo, tylko, że facet od razu by chciał pykać i inne takie. W takim razie dziewczyna jest taka sama :D Bo to też człowiek, tylko , że dziewczyna się z tym ukrywa albo boi się mówić, bo wyjdzie na zdzirę, kurwę , dziwkę. A jak koleś zaliczy laskę to kozak :D

gdyby to było takie proste,dzisiaj fajną panne widziałem normalnie wymienialiśmy się spojrzeniami(na rolkach obydwaj byliśmy także przelotnie) widać że była ta iskra a ja jak pizda poszedłem.KURWA!

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

@Topic

Najlepiej walnąć dwa piwka na imprezce i teksty same lecą z ust ^^

wiem co mówię bo to mi pomaga ^^

He he prawda,cała prawda i tylko prawda ^^

@l3andyta

Nie zazdroszczę Ci kolego :( :(

Opublikowano

Nie wiem czemu ale w dzisiejszych czasach

dziewczyny są zarozumiałe i myślą że jak wyzwą

chłopaka na "solo" to są wielkie fajterki itd itd ...

Teraz żeby znaleźc ładną ale też mądrą dziewczynę

to trzeba się naszukac :/

A co do tematu:

Moim zdaniem jeśli dziewczyna Cię lubi to po prostu

BĄDZ SOBĄ. :)

Opublikowano

Yeah, bądź sobą, ale pamietajcie. Dwa piwa obowiązkowo, wtedy na stopro laska jest Twoja :D Chyba , że hmmm załapie ona zgona to macie problem :D

Opublikowano

wiec tak podchodzicie i mowicie tak :)

Widziałem Cię już wcześniej!

-Gdzie?

-W encyklopedii pod hasłem "piękno"

i juz jest twoja sprawdzalem i dziala :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Panowie, spokojnie. ;>

Dziewczyna wychodzi z założenia, że jest nie do zdobycia przez faceta. Szczegół, że bardzo często się myli.

Moja rada: nie wychodźcie z założenia, że Wy możecie ją zdobyć od tak, bądźcie pewni siebie, ale bez przesady. ;)

Najlepiej bądźcie sobą, jeśli laska Was zleje, znaczy, że to nie ta której szukacie.

Powodzenia :D.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

@2up

+ B)

@up

Masz racje. Jak Cię oleje i od razu nie wpadniesz jej w oko to wrzuć na lus.

Nikt nie jest sobą przy podrywie, to raz. Jak jesteś sobą w 100% to masz szanse że zaliczysz co najwyżej lewą/prawą. Bądź śmiały, rzuć na nią ze 2 razy okiem. Jak też rzuca to jest dobrze jak nie to lewa/prawa. Jak jest dobrze to rzuć uśmiech, jak odpowie jest dobrze jak nie umiesz się uśmiechać albo nie odpowie to wiesz co dalej. Takie podchodzenie i tekst "siema jesteś piękna" to totalny odpał. Laske wyrywaj przez neta(nk jak masz i jakieś gadu potem) / w klubie (jak trafi Ci się wstawiona to polecisz z nią w śline jak masz auto to jeszcze lepiej ;] ) / w barze jak siedzi sama ale to i tak opcja dla wariata. To jest JEDYNE wyjście. Więcej pisał nie będe bo to tak jakbym uczył jazdy na rowerze przez telefon.

@down

W sumie ... cholera masz racje, ale serio są gorsze tematy :D

f.png

Opublikowano

za dużo bajek się naoglądałeś ... co ludziom strzela do głowy ... chcesz takie idiotyczne tematy zakładać to wypad na samosie

Opublikowano

@Up

może lepiej najpierw popatrz na inne tematy które są o wiele bardziej idiotyczne niż to <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...