Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Do Prawdziwych Facetów!

Gość dejek19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przed zakończeniem roku miałem w szkole rekolekcje i typek nam mówił coś o stulejce, później nasza pani od biologi też coś wspominała, ale ja wtedy miałem srogo wyjeba** na to co się tam działo bo kombinowałem kiedy zrobić jakąś imprezkę. Osobiście nie mam stulejki, ale bardzo jestem ciekaw czy można uprawiać seks mając ją i czym się różni seks z i bez stulejki . :)

Proszę o odpowiedzi

Opublikowano

Dobra, ale jeszcze się nie dowiedziałem wszstkiego :D

Zapraszam innych userów do wypowiedzenia się ;d

Opublikowano

Ja tego nie mam, pytam z ciekawości. Nie mam ochoty szukać w google o tym bo na głupich forach są głupie odpowiedzi. Zadałem pytanie i chcę teraz uzyskać sensowną odpowiedź, a Ty jako administrator powinieneś dawać innym przykład, a nie walnąć posta w trochę innym kierunku.

Zadam pytanie jeszcze raz:

Czy można uprawiać seks mając stulejkę i czym się różni seks z i bez stulejki . :)

@ UP

od Ciebie już mam informacje, teraz czas na innych.

Opublikowano

tym ze z stulejka boli i nie przyjemne to jest dla obu partnerow(tak mi mama mowila) :D

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Też się bałem że mam coś nie tak z tym,le potem śćągnęłem to kurestwo i tera mam normalnie :)

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Jezu jakie wy macie problemy to nie jest jakieś forum medyczne , idz sam do lekarza , pokaż mu fiuta i tyle , skieruje cie na wycięcie i problem z głowy

masz tutaj link na wiki , wszystkiego sie dowiesz

http://pl.wikipedia.org/wiki/Stulejka

Opublikowano

"Analogicznym do leczenia chirurgicznego zabiegiem skutecznie likwidującym stulejkę jest obrzezanie."

Huehue, chętny?

Opublikowano

czytałem , że stulejkę leczy się skalpelem pod narkozą :D

Opublikowano

Ewentualnie możesz złapać i pociągnąć w dół. (aaa...jak o tym myślę to boli jak cholera)

Opublikowano

tez mam takie cos polaczone od skory do pracia....

jak czytam wasze wtpowiedzi to ciarki mi przechodza

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Pamiętam że kuzyn miał coś takiego i tylko mu podcieli jakoś cześć napletka pod narkozom.

Bałem się że też to mam lecz fałszywy alarm.

Edit

Own3d!

Tylko nie jebnij tu jakiegoś komentarza o dzieciach Metina :P

Opublikowano

ah ah, to jak z tym sexem? :D Można go uprawiać ? :D Chyba dziś nie zasnę jak się nie dowiem do końca. Narazie wiem tyle, że podobno jest to niewygodne

Opublikowano

Nie napisałem, że to ma mój kolega ;)

Przeczytaj @top

Opublikowano

Ja miałem kiedyś taki problem. Ogolnie miałem 2 wyscia jak lekaż powiedział.

1. codziennie obciągać coraz bardziej

2. Operacja

Wybrałem pierwsze ;] Żyje, wszystko jest w jak najlepszym porządku :) Nie ma sie czego bać bo to nic strasznego. A przejdzie to wam z czasem jak sobie zaczniecie walic konia :):D

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano
Wybrałem pierwsze ;] Żyje, wszystko jest w jak najlepszym porządku Nie ma sie czego bać bo to nic strasznego. A przejdzie to wam z czasem jak sobie zaczniecie walic konia

Nie działa.

Opublikowano

Miałem ten problem w 6 klasie,

ale w 1 gimnazjum ( teraz ide do 2 )

udało mi się ściągnąc do końca :)

Po co robic jakieś głupie operacje

jak można tak jak kolega mówił

codziennie ściągac niżej :D

Opublikowano

@up

kokosz ma racje...

to forum o chetach a nie o sexie...

A jeśli rodzice nie bd chcieli Ci wytłumaczyć idz do nauczycielki od biologli lub Wychowania do życia w rodzinie.

Napewno wytłumaczą ;)

Me gusta.

Opublikowano

to co wy tu napisaliscie odechcialo juz mi sie tego :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

ale czego Ci się odechciało ?:D Nie rozumiem lekko xD

Opublikowano

napisaliscie ze to boli itp ale jak tak dluzej o tym pomyslalem mozesz uzyc tony wazeliny i bedzie girt :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...