Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiana Królestwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

ale sobie narobilem przenioslem sie do innego krolestwa ale to nie byle te więc kupilem sobie jeszcze jeden taki zwoj żeby się przenieść i co jakieś chińskie znaczki sa nie ma do wyboru królest tylko raz można zmienić je? czy coś musze zrobić żeby znowu zmienic serwer to csyt2

Opublikowano

Królestwo można zmieniać co określoną ilość dni :) Na csyt2 nie wiem ile, ale chyba co 3 dni :) Masz drugiego chara? ^^ Przenieś na niego olejek wygnania i na nim użyj :P Jedyny sposób jak nie chcesz czekać :)

1280314365-U1.png

Opublikowano

Podstawowo jest ustawione , ze mozna zmieniac co 3 dni krolewstwo + 500k yang musisz mieć . Gdzies na forum byl poradnik jak zmieniac królestwo .

Jesli sie nie myle to było tak

Shinso

Chunjo

Jinno

Ale nie gwarantuje .. tak mi sie tylko wydaje.

54585309939136444418.png

Opublikowano

ok wielkie dzięki akurat czytalem na forum i tak każdy mowil jak ty te królestwa ale dzięki jescze raz a co do magazynu mam 57lvl i okolo 20kk i cale eq sztabek więc tyle powinno wystarczeć na magazyn mailem więcej ale kupilem ninfe +9 i stalke +9 zobacze na chinskim kliencie może odpali magazyn :)

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...