Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freebiejeebies

lociek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewną ofertą, która przedstawię Wam niżej.

1. Freebiejeebies - Freebiejeebies to typowy serwis referencyjny, opierający się na zdobywaniu poleconych.

Nagrodami są prawie wszystkie popularne sprzęty elektroniczne i urządzenia codziennego użytku. M.in. PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS, PSP, Iphone, Ipod Touch, Mackbook oraz po prostu kasa! Każda zaproszona osoba to 17 funtów dla Ciebie i to nie ściema. Jak to wszystko wygląda? - bardzo prosto. Niżej opiszę jak to wszystko wygląda.

• Rejestrujesz się z tego ref linka. Chyba każdy wie jak wygląda rejestracja, wypełniasz wszystko prawdziwymi danymi. Po rejestracji dojdzie na Twój e-mail link aktywacyjny.
    Pamiętaj, że możesz mieć tylko jedno konto!

• Jesteś już zarejestrowany, lecz niestety aż tak łatwo nie będzie. Następnym krokiem jest wybranie oferty.

• W tym celu wejdź w zakładkę Offers, wyskoczy Ci 9 ofert. Ja opiszę Ci tylko 2, ponieważ na pewno wybierzesz którąś z nich.

Darmowe oferty:

Intuit:

Co potrzebujesz?
    By wypełnić tą ofertę potrzebujesz karty kredytowej. Duzo osób się boi, że mogą ukraść, lecz pierwsze 30 dni jest darmowe. Dopiero po 30 dniach co miesiąc biorą Ci 15 zł z konta. Żeby do tego nie dopuścić wystarczy, że po 15-20 dniach napiszesz do nich z prośbą o usunięcie konta.

• Wejdź na stronę FreebieJeebies, następnie kliknij w logo firmy Intuit w zakładce Offers.
  • Kliknij przycisk Try It FREE
  • Następnie zobaczysz formularz, który musisz wypełnić takimi samymi danymi co na Freebiejeebies. Gdy to zrobisz kliknij Continue.
  • Przypominam, że pierwsze 30 dni jest zupełnie za darmo i nie zostaną z niej pobrane żadne pieniądze. Niżej wklejam screena jak wypełnić następny krok.

2pyc4m1.png

Niżej opiszę co zrobić by usunąć konto.

• Przejdź na stronę intuit.com
  • Następnie zaloguj się, w prawym górnym strony przejdź do zakładki Sign -> Intuit Websites.
    63017394.png

• Zaloguj się na swoje konto.
  • Następnie klikamy HELP w prawym górnym rogu.
  • Create help ticket
    48941413.png
  • .Wypełniamy ticket zgodnie z poniższym wzorem. W wiadomości należy napisać, że usługa nie spełniła naszych oczekiwań dlatego chcemy zrezygnować z ich usług oraz że nie mamy telefonicznej możliwości zrobienia tego. Na końcu wpisujemy "I confirm".
    68741168.png
  • Gdy napisałeś kliknij Create Help Ticket.

WorldWinner - Płatna Oferta - tutaj jest potrzebne 10$ na stronie PayPal.

• Przechodzimy na strone WorldWinner klikając w logo w zakładce Offers.
  • Wypełniamy formularz i klikamy Register and Play!
  • Po potwierdzeniu rejestracji zaloguj się na utworzone konto i wybierz w prawym górnym rogu zakładkę Profile a następnie uzupełnij profil swoimi danymi.
  • Kliknij w prawym gornym rogu Upgrade Today!
    worldwinner1.png

• Ponownie wybieramy Upgrade Today po czym zostaniesz przeniesiony na stronę płatności.
    Wypełniamy formularz zgodnie z poniższym wzorem i klikamy Next.
    worldwinner2.png

• Po przekierowaniu zaloguj się a następnie wybierz Zapłać Teraz. Po chwili wpłacona kwota pojawi się na koncie.
  • Teraz należy przegrać całą wpłaconą gotówkę w grach dostępnych na stronie WorldWinner.

worldwinner-gry.png

Do 24h Freebiejeebies zaakceptuje Twoją ofertę i w zakładce Offers zobaczyć coś takiego:

ofertaukonczona.png

Za to wszystko wykonam 20-30 rejestracji, popisze posty na forum, mogę porekmalować stronę/forum, a także za wypełnienie oferty wysyłam 10$ na PayPal po mojej pierwszej wypłacie.

Więcej informacji na GG: 12841248. ( mogę dokładniej jeszcze raz wytłumaczyć krok po kroku )

Proszę, aby każdy zainteresowany pisał do mnie na gg.

Pozdrawiam, Lociek.

• Dodaj nową pozycję...