Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Jak Obsługiwać Xangelbota 2.7

roofipl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Temat ten pisze dlatego bo widzę że część userów ma problem z obługą w/w fishbota. No to zaczynamy:

1.Patchujemy metina.

2.Ściągamy patch 4.1 od andrzeja i xangelbota 2.7 link:

http://www.mpcforum.pl/topic/182084-newplk-xangelbot-27-dziala-na-patchu-41/

3.Instalujemy patcha 4.1.

4.Xangelbota należy wypakować do byle jakiego folderu. (np tworzymy nowy folder na pulpicie i tam wklejamy pliki fishbota)

5.Uruchamiamy metina przez "obejśćie" (Jak zrobić obejście napisze na końcu tutka)

6.Logujemy się na naszą postać do fb, stawiamy ją obok wody.

7.Uruchamiamy fishbota przez plik: xloader v.2.7

8.Pojawi nam się okno: Aktiviere das gewunschte Metin2 Fenster! Wtedy zaznaczamy odpalonego przez nas metina.

9.Pojawi nam się okno konfiguracji fishbota: W oknie wyciąg wędke po ustawiamy liczbę według + naszej wędki. Jaką liczbę wpisać znajdziecie tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/158329-tutczasy-wedek/

Okno zanurz wędkę po zostawiamy bez zmian. Okno zabijaj ryby i wyrzucaj przedmioty ustawiacie według uznania. Start chyba wiecie co to jest ;). Kiedy klikniecie okno konfiguruj bota pojawi się okno konfiguracyjne w którym możecie ustawić jakie ryby bot ma zabijać i jakie itemki bot ma wyrzucać.

10.Kiedy wszystko skonfigurujecie klikacie start i cieszycie się z działającego fishbota ;) Jednak ten fishbot nie jest do końca idealny i czasami może wyskoczyć błąd tak zwany "znaki zapytania" z odpowiedzią tak/nie. Kiedy taki błąd się wam pojawi musicie kliknąć tak/nie i włączać metina od nowa + włączać od nowa bota.

Jak zrobić obejście: Prawym przyciskiem myszy klikamy na pulpit i tworzymy nowy dokument tekstowy. Otwieramy go i wpisujemy: metin2client.bin Zapisujemy jako: metin2.bat Na pulpicie powinien pojawić się pliczek metin2 którego wklejamy do folderu z metinem i ruchamiamy przez ten plik. Po uruchomieniu obejścia pojawi się konsolka a po chwili włączy się nie patchowany metin2 ;) Liczę na +

Dziękuję&Dobranoc

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

da ktoś działającego skana do fishbota ?? bo mam zasadę że jak nie zobaczę skanowanego to choćby właściciel był nie wiem kim - nie pobiorę ;p a ten skanik mi nie działa ;/;/

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

@LEE22 Andrzej pisał że w Xangelbocie są wirusy na skanach ale one są niegroźne. Jak chcesz sam się go spytaj.

32265.png

Opublikowano

ściągnąłem tego fishbota

i jak chciałem włączyć na privie to pojawiły się znaki zapytania

Próbowałem załączyć fishbota po zainstalowaniu kamermoda ale znow wyskoczyly znaki zapytania

Dodam, że używam clienta

Opublikowano

Na privach ten fishbot nie działa... Nie wiem jakie fishboty działają na privach, popytaj się innych użytkowników.

32265.png

Opublikowano

Jest .. wpisz w szukaj : fishbot .. i ci wyskoczy temat ''lista fishbotów na privy'' .. czy cos takiego poszukaj sobie

a za TuT'a leci + ;] działa ;]

Opublikowano

To czemu mi nie działa ? Włączam metina (bez obejścia), loguje się, następnie odpalam bota wyskakuje komunikat, klikam na metina (mam w Windows mode) i nic. nic się nie dzieje. w poprzedniej wersji wyskakiwało mi okienko.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, mam mały problem. Dochodzę do tego momentu:

Zrobiłem powyższy punkt, gdy chce uruchomić metina - wyskakuje mi coś takiego.

http://img44.imageshack.us/i/asdwzl.jpg/

proszę o pomoc.

musisz miec netframework 3.5 i obejscie od andrzejta17 dzieki ktoremu dzialaja fb ^^

mi tym sposobem dziala ;]

Opublikowano

Musisz ściągnać patcha...

http://www.mpcforum.pl/topic/195381-tut-my-patch-dla-nie-dzialajacych-serwow/

@refresh

32265.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...