Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kamer Andrzej Pomorzcie I Wszyscy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to tak pobieram metka z metin2.pl instaluje i gdy go patchuje przy koncu gdy ma sie pokazac okno gry wyskauje blad od windowsa ktory sie wylacza musze go resetnac i dziala ale nie metin2 i tak ciagle a na prywtnych serwerach to mam inaczej sciagam patcha od kamera wlaczam gre loguje sie wlaczam postac pojawia sie w np m1 ale w txt robie rlg jest normalnie ale gdy sie porusze crash metka i dupa koniec nic nie da sie zrobic

Opublikowano

ale tacy ludzie sa beznadziejni ... andrzej , kamer pomozcie , nie wiesz nawet czym Andrzej sie zajmuje to po co w ogole wpisujesz jego imie w temacie ... , i jest cos takiego jak znaki interpunkcyjne , typu przecinek i kropka ...

Opublikowano

shoter wez mnie nie wkurwiaj tak ? napisalem taka nazwe tematu bo jak widzicie andrzej kamer to odrazu was interesuje a wiesz gdzie ja amm te kropki itp jestem wpieniony i ty mi z tym szjasem wyjezdzasz

Opublikowano

jest problem mam metka z 2010r polskiego biore mod od kamera na priv wchodze na serwer jestem naprzyklad na pustyni w oazie a po zalogowaniu juz pod tele przy shinso na pustyni tak samo na patchu od csyt2 i tak za kazdym razem a gdy np zrobie kroczek do przodu to sie metek crashuje jestem wkurwiony juz kilka reinstale i to kilkakokrotne wiem ze zly dzial jak cos to przeniesienie rano wszystko dzialalo potem cos sie zrabalo nie pisac glopich postow typu a moze to a moze to tylko czym to jest spowodowane i jak to naprawic

Jak My "normalni ludzie" mamy to przeczytac, zeby to zrozumiec? Istnieje jakis slownik w neci "slownik malego metinowca"? Tak to byl zart, mozecie sie smiac, hihi.

A tak na serio, ogarnij emocje, uspokoj sie i napisz to jeszcze raz, moze niech Ci pomoze jakas dorosla osoba?

Opublikowano

Z tego co tu pisze zrozumiałem tylko , ze jak idziesz to ci się metin zacina ..

A moze sciagnij metka z 2008 roku ?

jeśli chcesz to prosze mój up . link nie wygasnie bo mam konto .

To jest ukryta treść, proszę

Skana do metka z 2008 roku chyba dawac nie musze..

ps . 1000 post.

54585309939136444418.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...