Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farmienie // Gp

ZipArtur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :P

Pierwsze pytanie: Kto chciałby Pofarmic ? :D:D

Moje GG : 2432070 - pisac :)

Drugie Pytanie: Czy jest jakis sposob na zdobycie GP szybko? Nie chodzi tu o jakies duze sumy..

I nie chodzi mi o to ze ZP mozna wymienic na GP :P ani z misjii ;P

Cos innego ? :)

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

Jesli chcesz zarobic cos GP polecam MM z tego powodu ze nie niszczysz broni ale też ogromnej ilosci GP nie ma

drugim sposobem jest rozwalenie broni M16 i M700 na MAX daje to po 10K+ za kazda oraz 3 sposob grac na SD i jak tylko okazja zwijac bron i uzywac jak najmniej swojej

Mam nadzieje ze sie przyda :P

Und3rsoldier.png

Opublikowano

hmm czyli jak Rozwale M16 czyli nie bd naprawiał az sie zniszczy to dostane 10k GP ?? :O

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

to jest proste jak grasz normalna bronia na SD np m4a1 to naprawa wychodzi za cala gre 500+ jesli bedziesz grac m16 to 500+ nie wydzasz na naprawe tylko dojdzie do twojego GP ja mam rozwalone M16 na max zarobilem przy tym jakies 13k GP

Und3rsoldier.png

Opublikowano
:) TO niezle PaszalWonNoobie podaj gg :P
Opublikowano

dobrze moje gg to 791294 ale nie ma zadnego jak ci dam 2 razy pofarmic to zaraz ty mi masz 2 razy dac a jak nie dasz zobaczysz... wtedy powiem co bo nie mam pomyslow

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ja tze jestem chetny pofarmic iz chce jak najszybciej dobic nowa range a nie mam nic +expa. Pisac do mnie na gg 7671388, jestem prawie caly dzien na CrossFire wiec nie bedzie ze mna zadnych problemow, oczywiscie raz ja wam daje pofarmic i nawzajem, mozemy farmic codzeinnie po pare razy, pozdrawiam, Pisac na gg o szczegoly 7671388

bez ofert handlowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...