Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Aplikacja

ToTheEnd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że nie moge w Sugestiach, piszę tutaj.

Aplikacja Sanuyem'a.

http://www.mpcforum.pl/topic/189352-kidmod-metin2-sanuyem/page__pid__1270345#entry1270345

Moderatorzy działu Metin2 odrzucili kilka, kilkanaście osób z tego powodu, że "za mało zrobili dla działu". Kolega Sanuyem napisał raptem jeden tutorial, stop! Wróć! Nie tutorial, ale zwykły obrazek z spolszczonymi kilkoma słowami.

Skoro tak, czemu, już niedługo zapewne, otrzyma kidmoda? :>

Dla wścibskich ludzi:

nie, nie zamierzam kandydować, zazdrość? Też nie, po prostu obiektywnie przeglądam forum.

2364.png

lolyhb.jpg

Opublikowano

"12k Odwiedzin dnia 30.07.2010r! :D"

Jak tych kidmoderatorów wybiera ktoś, kto podnieca się odwiedzinami to wiesz.. metyn

Opublikowano

"12k Odwiedzin dnia 30.07.2010r! :D"

Jak tych kidmoderatorów wybiera ktoś, kto podnieca się odwiedzinami to wiesz.. metyn

Zgadzam się... aplikacja tylko ładnie zrobiona... mało poradników o metinie, a dają mu Kid-a działu Metin2 -.- niby za co ma dostać kida

W sumie to tylko KidMod, więc szansę można dać.
= Rodimop

jak to tylko KidMod to niech go dostanie całe forum >.<

@down mi tam nie potrzebna żadna szansa bo mi na kid/modzie nie zależy nawet na tych 1785 postach... moge bana dostać i co z tego? kiedyś konto załozyłem aby pobierać hacki do metina teraz to chyba od pół roku nic nie pobrałem z stąd, teraz to tylko czytam, ostatnio tylko Poradnik o Wr Korea zrobiłem :], którego na żadnym PL forum nie było

a do bana mi dużo bo mam 0% :] ale może kiedyś :]

fs.png

Opublikowano

Oj nie płaczcie, byle bydła się do teamu nie przyjmuje, a że Azprime to człowiek ogarnięty i co ważne normalny to ma duże szanse. Zachowujcie się normalnie to też na pewno dostaniecie szanse.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

no to troche dziwne, ze zrobil tuty w dziale A a bedzie mial kida w dziale B -.-.

poza tym ze jest zapalonym obronca krzyza to nic do niego nie mam.

.

Opublikowano

Sanuyem bardzo pomaga innym userom nie tylko w dziale Metin2, równie dobrze mógłby złożyć aplikacje gdzieś indziej. Ale, że akurat zna się na Metin2 i gra lub grał w tą grę aplikacja została złożona tam. Przecież Kidmoderator nie jest od tego żeby pisał 5 tutów na dzień.

Opublikowano

jeeez ... każdy ubolewa nad stratą naszych Metińczyków ;< dostał kida, trudno się mówi, pocieszcie się tym że pewnie i tak wyleci ( jak większość co dostali szansę w tym dziale )

Opublikowano

No powiem szczerze że też mnie to trochę żdziwiło,ale przecież administratorzy nie patrzą tylko na tutki,

Patrzą też miedzy inymi na ilość %,czy nie spamowałeś postami,czy jestes pomocny,kulturalny.

Ja myślę że azprime będzie się tam nadawał :P

1287838054-U230664.jpg

Sygna by me

Opublikowano

@up

Właśnie byłem w dziale Metin2.

Zauważyłem jak się sprawdza, jedna nieuzupełniona informacja i już zamyka,

jakby nie mógł napisać: "Brak tego i tego dodaj bo zamknę temat"

Wtedy ogarnięty usher dodaje i po kłopocie.

A teraz Doda kolejną reklame tego servera i robi się wielki śmietnik.

Takie jest moje zdanie.

Może za bardzo się angażuje, a osobiście nic do niego nie mam.

A tak w ogóle to nie ten dział ;)

Me gusta.

Opublikowano

Sanuyem się tam dostkonale sprawdzi

Dobra, ale już japon najebywaczu.

Sanuyem bardzo pomaga innym userom nie tylko w dziale Metin2, równie dobrze mógłby złożyć aplikacje gdzieś indziej. Ale, że akurat zna się na Metin2 i gra lub grał w tą grę aplikacja została złożona tam. Przecież Kidmoderator nie jest od tego żeby pisał 5 tutów na dzień.

Czytałeś w ogóle temat?

Moderatorzy działu Metin2 odrzucili kilka, kilkanaście osób z tego powodu, że "za mało zrobili dla działu". Kolega Sanuyem napisał raptem jeden tutorial, stop! Wróć! Nie tutorial, ale zwykły obrazek z spolszczonymi kilkoma słowami.

troszku nie fer, czo?

Opublikowano

Tacy są modowie m2 polizać im dupe i masz miejsce w teamie.Tak to wygląda jednak nie można odrazu atakować nowego kida popracuje zobaczymy jak sobie da rade. Narazie dobrze wykonuje swoją prace. I o ile się nie myle chyba miał 2 konto i tam miał pare tutów w dziale m2. Najlepiej żeby sam tutaj się wypowiedział:)

Opublikowano

Oj i po co ta afera? I tak nic nie zdziałacie... Tak to już jest. jednych się odrzuca, inni dostają coś za nic.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

"O jezuuuu.

Sram się bo mu zazdroszczę ,sam nie mam odwagi napisać aplikacji"

Tak mniej więcej zrozumiałem twój pierwszy post.

Dostał koleś szansę i dupa.

Niektórzy modzi metina nawet w niego nie grają ,to może do nich też będziecie mieli problemy?

Zamiast się srać nad tym to byśie porobili tutki ,a potem napisali aplikacje ,dostalibyście się(chyba że macie za dużo %) i po kłopocie - będziecie sczęśliwi.

#Edit

Światem rządzą ludzie :

A.Sprytni

B.Sczęściarze

C.Sczęściarze + po studiach(Chociaż ci po studiach najczęściej sprzątają chodniki)

A ten gościu dostał się do grupy B i koniec kropka.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano
Niektórzy modzi metina nawet w niego nie grają ,to może do nich też będziecie mieli problemy?

Też nie gram w MS i co?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość Mounthains
Opublikowano

Nie znacie jego wkładu na forum. Koleś mi bardzo pomagał dając topici na gg..

Może nie ma tyle tutków, lecz POMAGA! napisałem to dużymi literami, bo połowa z Was nie zna tego słowa na mpc. Większość z was albo opierdala: "metinczyk nie umie" albo walnie posta "raport"

Jak nie zda to robi wypad.. Tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...