Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem na moim serverku z "Emulatora" Zrobiłem moją postać GM'em tak jak było na innych tutkach opisane i po prostu nie podoba mi się set więc założyłem set inny przyszedł czas na założenie hełmu i zaraz error wywala do pulpitu za każdym razem jest to samo jak tylko ruszę hełm, po ściągnięciu go gdy wywali na pulpit po ponownym wejściu na postać nie da rady się nią ruszyć bo znowu wywali, na szczęście robiłem kopie pliku więc cofnąłem to wszystko.

Da się jakoś zmienić ten hełmek ? Co powinienem zrobić ??? PlS. Help :) Za Pomoc "BIG +"

sygnaturampc.png
Opublikowano

A spróbuj kompletnie inny hełm. A jak będzie to samo, to po prostu nie noś hełmu.

Chodzi o to że jak się wchodzi na postać to postać jest już ubrana a ja nie mogę ściągnąć tego hełmu co ma na sobie. (Po ściągnięciu wywala do pulpitu ten set to Set GM'ma) taki jak na początku jest w emulatorze.)

sygnaturampc.png
Opublikowano

Ok Dzięki matis :) Udało mi się :D masz u mnie (+) :D a mam jeszcze jedno pytanko odnośnie tp do miast :) że najdalej z Jangan do Hotan a dalej nie da się :P moge to jakoś odblokować lub można poprosić o pliczek jakiś tak by było najłatwiej :)^^

sygnaturampc.png
Opublikowano

jest cos takiego jak teleport.ini polega to na takiej zasadzie że tworzysz własne teleporty które wyglądają jak terapy z forca wchodzisz w to i piszesz /yes i teleportuje Cie do danego miejsca.

Wklej mój plik do folderu z emulatorem i szukaj teleportów w dh to tyle :)Mój odnośnik

@down prosze scan http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=427771c80188f54bdb6c92222d839eadd29f5beb67ac90e9ff7443bb71cc28df-1281475193

Opublikowano

jest jak wrócić;]

za każdym razem jak się gdzieś telepniesz i podejdziesz kawałek dalej to za tobą będzie znowu teleport który Cię teleportnie spowrotem :P

@Edit masz tez warp :)