Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak ciagle gdy wbijam wlaczam auto login i czekam az mi wbije lecz po okolo 5 min Crash buum gra sie wylacza nie wazne czy wbijam na bota czy nie zawsze crash nawet jak ja sam naciskam enter to jest crash raczej watpie aby byla to wina servera bo od 2 dni juz tak mam nie da rady wbic prosze nie pisac mi o reinstalce silka itd itp bo to nigdy nic nie pomaga i po drugie juz robilem to kilka razy chce jesli ktos ma to sposob na to aby tych crashy bylo znacznie mniej...

Opublikowano

Crashe ma kazdy, im wiecej ludzi na serwerze i wieksza kolejka tym czescien sie one zdarzaja... Ja np. nie wiem czemu (chyba kwestia szczescia) jestem w stanie zalogowac sie na bocie w ~20 min. max. 30 min.... Z drugiej strony jednak kiedy chce wbic legit zajmuje mi to czesto ponad godzine - szok xD Kumpel dal mi ciekawy sposob na wchodzenie przez bot'a:

odpalasz loadera, srproxy i bota. w Bocie dajesz start game. po pojawieniu sie komunikatu "Reject/Withandle"(czy jakos tak ^^) zamykasz okno bota. logujesz sie na konto, kiedy masz juz okno portu z wszystkimi postaciami, odpalasz bota jeszcze raz, zrzucasz go do paska i logujesz sie na dana postac. U mnie dziala, crashy jest zdecydowanie mniej - nie wiem od czego to zalezy...

Server: ZSZC (Water)

Nick: Brok3N | lbrokeNl

Guild: Clubbers

LvL: 100 FF | 70+

Build: Full Str Bow+Garm | Hybryda 7:1 Spear+Prot

Opublikowano

Ale w moim przaypadku nie sa tym razem Crashe raz na godzine tylko ciagle po 2 min jak wbijam ciagle od 2 h juz tak mam nie zliczana ilosc crashy dostalem podczas wbijania czy to tez od serva ?

Opublikowano

ja też tak mam jak wbijam z botem , z tym media pk pod bota. A jak normalnie poustawiam , tak jak ma byc legit :P to nie mam tego problemu, wiec naknocone cos musi byc :P

Opublikowano

ja mam przewaznie crashe ja sie tp ; p Taki ostry lag i wyzuca ; p

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

33529.jpg