Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Wp

ponczalo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko koledzy mam do was pytanie mam easymetin2 i czy sie opłaca grać Surą Wp ??

czy na bocie easymetin2 jest opłacalne grac Surka Wp ?

I czy w ogóle SUrawa Wp to dobra postać do expa ?

Opublikowano

Sura WP to stworzona postać właśnie pod expa, tanie książki pozwolą ci na szybkie rozbudowanie postaci.

Pozdrawiam, piątka. B)

@Down

Mod wie co ma robić, a ty go nie pouczaj.

Raport.

g0Tef.jpg

Opublikowano

SURA NAJLEPSZA POSTAĆ DO PVM JAK I NA WYZSZYM LVL-U PVP. TANIE KU I NAWET TANIE EQ BO BARDZO DUZO OSOB GRA WOJOWNIKAMI I NIE WIEDZA JAKI SURA POTAFI BYC DOBRY

BULIT POD EXPA :

CZAROWANE OSTRZE >>>CZROWANA ZBROJA >>> SMOCZY WIR >>> STRACH >>> UDERZENIE PALCEM >>> ROZPROSZENIE MAGII

BULIT POD PVP

CZAROWANE OSTRZE >>> ROZPROSZENIE MAGII >>> SMOCZY WIR >>> UDERZENIE PALCEM >>> STRACH

JAK WIDAĆ OPLACA SIE GRAC SURA BO W V2 NA TYM SAMYM LVL-U NIE WEZMIE CALEGO SPOTA WOJO MENTAL CZY BODY A SURKA WEZMNIE 8X WIECEJ !!!

Opublikowano

Sura jest dobra postacia do expa :P A nawet najlepsza :) Nikt nie umie odciagnac spota na metkcha w dt tj sura :)) Wp na pvp dopietro zaczyna byc ciekawym od 75lv :)

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

ja zaś mam 5 kont i z tego co wnioskuję to tak wygląda/

(77)Body - Drogie ku słaby w pvp zapewne dlaczego?

ODP: Dlatego że woj body musi mieć porządne eq na pvp zaś jak i expa.. Niedługo stanieje

(71)Wp - tanie eq i ku. Dobry w pvp i expa chodź jest -. Jaki?

Wp teraz jest masową postacią i ku zarówno jak i eq zdrożeje.

(69)BM - Nawet ok do pvp z mentalem zaś z bodym 0 szans. Drogie ku i eq jak u wp. Dlaczego?

Mental jest powolną postacią która nie daje rady w pvp z daleko atakującym przeciwnikiem. Zazwyczaj win jest. ALE z bodym 0 szans. Od razu naciskamy na szarże wir i trzystronne ;P BM pada.

(79)Mental - Eq takie jak u bodego(Może być gorsze w defendzie ale lepsze musi być w ataku) Ku wmiare tanie(jak u bma z +) W pvp jak i expem Super. Dlaczego?

Mental ma dużo defenda(silne ciało) + walniecie/duchowe na g1 kosa jak do pvp i expa. Minus to to że silne zabiera szybkość

Wszyscy polecają WP i narzekają na Mentala bo wolny i słaby.. Niee tak łatwo go zkosic Jak on ma 910defenda z silnym :P + 12k hp cóż cieżki zawodnik. Warto kupic riba +9 sr 31 to wali juz 1,1k ataku

71(Archer) - To postać ninjy (Łucznik) jest ona bardzo zaskakująca dlaczego?

Tanie ku po 50k ;P Eq na +7 wystarczy wali zasięgowe ataki szybko się porusza i ogólnie dobra do bossów. Jedynym minusem jest to że nie ma skilla na sztylety/miecze (wystarczył by jeden)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...