Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc gram juz ladnych pare lat na gms znudzilo mi sie normalne granie . Chcialbym troche pochakowac (btw gram na gms v88) i czy moglibyscie dac mi strone z ktorej mozna pobrac trade hack i opisac zeby dzialal . I taki chack to np ustawie sie sam i bedzie przywolywal potwory z calej maly albo jakies inne z wytlumaczeniem , i jak zkaowac czyjas postac .;) . Zalezy mi zeby w BARDZO KRÓTKIM czasie wbic 120 lvl bishop i czy moglibyscie dac jakies hacki ktore mi w tym pomogom z gory thx ;). tkj good mode i dmg hack to na 1 lvlu pojde sobie na bfa i ubije i dostane pare lvli z gory dziekuje.

Masz odpowiedni temat od tego typu pytań, za nieznajomość regulaminu forum i lokalnego następnym razem dostaniesz warna. Po za tym oryginalna wersja MS to nie Private Server, tutaj nie ma damage hacków. Jak ty nie umiesz wbić najniższych leveli to najlepiej w ogóle nie zaczynaj grać w tą grę, po 120lvlu łatwo i tak nie będzie. Popracuj nad ortografią. Zamykam, dostajesz słowne ostrzeżenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...