Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Exp Po 65Lv Poza V2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Mój problem poleca na tym, że gram surą BM, który na dmg hack + EM2, mój sura luruje mooby z dużego zasięgu

ponieważ ma powiększony rozprysk ze skili, a to utrudnia gre, bo surą BM bez MO ogarne 2-3 grupki , a nie 5-6...

Potrzebuje miejsca do expa, gdzie exp na Exp Ringu będzie leciał około 2lv dziennie, grając 10h, mam na myśli raczej

bocic. :>

Czy myślicie, że exp na ostatnich platformach świątyni, będzie opłacalny? Mam zamiar przez te 3-4 dni 70 minimum

dobić. Żaby? V1? Czy może ktoś kto się zna na tym trochę i czy wie, czy jest możliwość zmniejszenia w jakiś

sposób zmniejszenia zasięgu tych skili? Prosze o waszą pomoc h4x0ry :>

Opublikowano

Mogą być żaby ew. V1 lub nawet las... czasami opłaca się iść do Red Lasu, ale nie wiem - BM tam na takim lev nie expiłem ;). Ja polecam zostawić już ten lvl i grać samodzielnie bo im wyższy lvl tym większe ryzyko dostania bana za exp-bota... rób jak uważasz.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

sw to masakra tak szczerze to jak chcesz wbici 2 levele dziennie to bardzo trudne ale mysle ze naj lepiej ci bedzie na żabach przed dt ale tam lichy exp i to bardzo ;) nie warty straty potek )

a moze zobacz czy masz jakies skile ktore tak nie działają i wyłączysz te ktore bija po kilka grupek bo naprawdę nei wyobrażam sobie wbicia 70 bez v2 :P

Opublikowano

hmmm golnemy? Niee lipny exp ; x

Nie orientuje się zbytnio w aktualnych botach/hackach, czy jest aktualnie jakiś bot który expi z konia? Nie musi włączać skili

jedynie niech lata i napiernicza : x

Opublikowano

to wes (jak ci nie szkoda konta oczywiscie) 3 Mozliwosci ;d

-wlacz nawalanie na koniu +SH

-bez konia ale z ochronka (jak masz powyzej M to sie przyda )

-albo ze wszystkimi skilami z dmg hackiem Oprucz ducha ale ogniste sie bardzo przydaje ^^. Watpie ze nabijesz 2lvl dzienie , dla mnie wbicie 2 lvl w 1 dzien w v2 to byl by cud naprawde.

Daj --

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Najpierw idz na metiny, +80 by wydropić Exp-ringi .. (Pierscienie expa na 1h) Wydropisz z 5, idz do v2, znajdz maly spot na szponach (poza v2 expic sie nie oplaca) mały spot 2-3 gropki, są takie, ubierasz pierscien expisz ...

@Odradzam na tym lvl-u expić poza v2, w świątyni ? ehh Nie opłacalne ! Tak samo jak w v1 ... Wezmniesz może jak dobre eq masz caly spot i co Ci z tego jak 0.01 % ^^

Opublikowano

W świtayni ? .. Jak wbijesz 2lv bedziesz Wielki :))

Zostaje tylko V2

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano
Najpierw idz na metiny, +80 by wydropić Exp-ringi .. (Pierscienie expa na 1h) Wydropisz z 5, idz do v2, znajdz maly spot na szponach (poza v2 expic sie nie oplaca) mały spot 2-3 gropki, są takie, ubierasz pierscien expisz ...

@Odradzam na tym lvl-u expić poza v2, w świątyni ? ehh Nie opłacalne ! Tak samo jak w v1 ... Wezmniesz może jak dobre eq masz caly spot i co Ci z tego jak 0.01 % ^^

Sranie w banie exp ring nie leci z każdego metka jak bedzie mial pech to i z 10 mu nawet 1 nie poleci a pozatym bm na metki 80 lvl ... mobki wysys mp ochronka pada i ded (poprostu super) takze polecam v1 spoy ze szponami lub so-han golemy bo w swiatyni no tez mozesz na ostatniej platformie stajesz na tym wywyzeszniu i jak masz lurowanie mobow wlaczone to masz ich mase do zabijania ale exp bedzie raczej maly

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

perdolicie mu głupoty moze niech na dzikusy idzie co chłopak pyta to u banie ryjecie poza v2 nie ma szans ;p

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...