Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Zarazbiać Na Kamyckach Duchowych.

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Cześć mam do was pytanie jak zarabiać na kamykach duchowych.

Czy łazić na Best Kapitana czy na co jakim lvl?

I od razu mówie że nie wydam ani grosza na SM.

Na moim servie kamyki 34kk więc dobry zarobek i mam postać 40Lv bez eq.

Ale moge zrobić jakiegoś dropka.

Opublikowano

Według mnie, nie opłaca się walić besta...

Nie widziałem, nie słyszałem, aby ktoś go dropnął z w/w mobka.

Wiem, że dropi, ale lepiej się opłaca na metiny 45lv+.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Wbij 35vl

Smiertelka+4

Fms +4 +5 sr 10-20sr

Tarcza Bojowa +6

Hełm Tradyycyjny lub Zelazny +6/7

butki +0

srebrna+6

złoty+4

I powinieneś dać rade ja z takim EQ

wydropiłem 12 kamykow bez IS

Chodzę w XXL robie bum - bum - bach

gwiazdek mam 5 na 5 moje kung - fu to rap

rozkurwiamwszystkichjednymwersem.fm !

13494596404ee935f631828.png

Opublikowano

Metiny 45+? Nie polecam na metki na pustynie na kamyki duchowe. Ale jesli lecisz na kd to polecam ;) Poświecasz na pustyni ok 12h z rekawica ciaglego walenia metków to bedziesz mial ok:

3-5 kamieni duchowych

ok 10-30 kd +4. Woja +4 na monku 25kk :)

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Przestań z kapitana Ci nie lotnie żaden kamyk bez pomocy IS. A masz 40lv to lipnie, jeszcze bez eQ uff.

Nie lepiej zacząć od nowa grać?

Załóż sobie woja bodiego czy tam mentala na 35lv zrób bo ja i sobie zrób eQ. Chyba że wolisz na tym 40 grać to sobie zrób dropka i odbuduj eQ. (a gdzie Ci się podziało eQ?)

Pytanie hmm. dlaczego akurat na kamykach? Nie lepiej małże/rybki? teraz ceny wzrosły a perły kolosalnie drogie ^^. Więc polecam Ci dwa sposoby:

Rybki małże otwieraj jak chcesz ale nie polecam lepiej sellać, ustaw 3 FB na noc i dużo kasy zarobisz przez nocke ^^ tak nic nie masz do stracenia głupi 40 lv bez eQ ^^.

Hm. Drugi to jak już mówiłem drop! Drop metki m2 35lv wojownik body + bojowiec i jedziesz ładnie zarobisz w dzień dużo się opłaca.

A co do tych kamyków to jeszcze raz mówię nie opłaca się z kapitana! Lepiej jak byś miał +65lv i metki w lesie to owszem opłaca się bo raz po raz lotnie ten kamyk. : )

Więc liczę na - i 5 pomogłem przecież nie bądź taki skromny : d następnym razem nie pomoge xD

Opublikowano

Z best jak mialem 22lv kladlem go w 30sek z dgm ubiel mz 50 i 0 kamykow -.- Nie ma is nie ma kamyczka z besta :)

Proponuje tj Up :P Czyli albo Fb i malze lub Em2 i mallpy medale tez duzo chodza ja na godz mam 3medale ^^

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

Ja obecnie mam jednego chara co ma 65lvl i spoko gildie z nimi chodze na ripera caly dzien ale wczesniej sa metki morderstwa z nich czesto wypadaja kamienie duchowe za 1 razem 3 kamienie duchowe

Dziennie jestem w stanie isc prynajmniej 5 razy na ripka wiec 15 kamieni moge zdobyc ,

Pomoglem daj + ;)

mpc koffam

Opublikowano

na Twoim serwerze jak tam z cenami medalami?

moj serwer 280k sztuka, tanie troche.

puscilem droppera 19 lvl mental z silnym na 18 pkt bez innych skili i dropil na malpkach medale 2.5h. przez 2.5h droplem 18 medali + jezyki roznych krolestw pokrzywy i helm dla sury na 21 lvl. zarobilem przez to mniej wiecej 6kk. jakbym dropil mysle ze 7.5h to mam 6x3= 18 KK. za 18kk to juz kupujesz jakies eq na droppera +60 lvl i na metki w lesie. taki moj plan, zrob co chcesz. jak pomoglo Ci cos to daj + :)

Opublikowano

Kamyki duchowe to lipa, wydropiłem jednego na 44 lvl robiąc misję z best kapitanem, mozolny i nieduży zarobek.

Jak masz dobry komputer to ustaw z 4-5 fb, po nocy powinieneś mieć ponad 40 małży. Ja tak robię od ponad 3 tygodni i na brak yang nie narzekam, aczkolwiek ciężko to sprzedać, ponieważ ludzie krzywią się na sklepik z "normalnym" nickiem, który codziennie sprzedaje cały tobołek małży.

Opublikowano

bez eq duzo nie zrobisz :)

pozatym ten best kapitam, nie da ci zarobku,

M3, metki w m2, fb, medale.

albo to, albo nic :)

albo dh, jeżeli działa jeszcze xD

525ffffff.png
Opublikowano

ja na 34 lv rozwalilem ok 100 bestow i dropnal i 1kamyczek z rekawica zlodzieja :/

wiec to marniutki zarobek ...

ja osobiscie polecam ci fb ( po 3,4 boty ) , m3 ( 3,4 boty ) ,dh na orkach ;)

Opublikowano

na takim lvl nie ma co liczyc na kase z K.Duchowych najlepiej zarabia sie na lvl 75-79 a to dlaczego 7 pietro DT i metki szansa na drop kamyka i do tego ku siedzisz z 3h i masz pewne4 kamyki z dropem jak niechcesz kasy wydawac to red las i metki dropic rekawice

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...