Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Jest Miejsce Do Expa Poza V2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam surke Wp 66 lvl eq:nimfa +8 kd woja+3 potwora+4 powtórki +4, lwia tarcze +9, wyzywke +9, ebo+9, srebrną +9, duchową zbroje +8 z kd speeda +3 i spalonymi, naszyjnik 1 k pż i butki 1 k pż. I tu jest moje pytanie, nie chce wydawać kasy na przepustki mam sporo wydatków poza grą i gdzie POZA V2 moge poexpić w miare normalnie a skile to czarowane m8 czarowana m9 smoczy wir m5 rozproszenie 12 i reszta po 1 pkt ? Pomóżcie gdzie poexpić i jak zarobić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie zbyt ;/ W V1 nie poexpisz (Za mały exp), BO ( Za mały exp). Spróbuj w Lesie, albo DT.

Wiesz mylałem o lesie i golemach bo v1 czy BO to całkiem odpada w dt można spróbować na 4 piętrze a potem jak będą dropić piecze na pierwzym za 500k wystawiać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja bym proponował dt te pietro z metkmi morderstwa chociaz moze byc ciezko :)

Co do zarobku to tez te metki jak umiesz odciagnac spota a jak nie to to weze v2 tam bizuteria lota :)

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

Bardziej już opłacałoby się kupić te przepustki zapłacisz około 10zł a będziesz expił o 10x krucej niż np.v1 a w tym wolnym czasie co zaoszczędziłeś możesz sobie odrobić tą kase :)

Kocham c++

Symfonia C++ najlpsza internetowa książka o c++ dla początkujących sam sie z niej uczyłem :)

ptaki9wudw3tb4.gif

9adc2b66942ff0dfra1pq2crh8.gif

Opublikowano

Bardziej już opłacałoby się kupić te przepustki zapłacisz około 10zł a będziesz expił o 10x krucej niż np.v1 a w tym wolnym czasie co zaoszczędziłeś możesz sobie odrobić tą kase :)

Mi w zasadzie nie chodzi o kase ale o to co robi Team metin2 pl zmusza ludzi do wykupowanie większej ilosci przepustek likwidująć wojny w v2. A ja nie dam im kasy bo zmuszają mnie do tego a co do expa to na dmg haku w piekle na dużych potworach jest niezłe expo i chyba tak będe expił.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a wiec tak kup przepustke dla siebie i bufa nic nie wartego 40 level i po prostu komenda/click_mall /safebox_password haslo przekładaj potki na bufie jesli sie boisz bana ale skoro masz dmg hacka to chyba nie wtedy nie musisz wyłazić z v2 ;)

Opublikowano

Niby macie racje ale dmg haka nigdy na plu nie używałem tylko na privach buf w v2 jest ale bana sie boje o zdalny magazyn. Zobacze pewnie wykupie sm za 20zł i 25 przepustek i tyle szkoda mi eq . Temat do zamknięcia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...