Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Posiadam postać 2h Warrior Warlock 52lvl który jest teraz taksowany do 76lvl i mam parę pytań dotyczących niego:

-Jaki set od 76lvl ?

-Czy jest dobry na bota, znaczy czy można go ustawić żeby nie padał!?

Opublikowano

1. W zależnosci od mobow na jakich expisz, to robe/hard armor;). Jesli na mobach z atakiem magicznym to robe, jesli fizyczny to hard armor;)

2.Nie bedzie padał, zapuść mu wszystkie skiny, i wtedy bedzie dawał rade, puszczaj go na mobach 2, 3 lv nizsze i bedzie ok

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Witam!

Posiadam postać 2h Warrior Warlock 52lvl który jest teraz taksowany do 76lvl i mam parę pytań dotyczących niego:

-Jaki set od 76lvl ?

-Czy jest dobry na bota, znaczy czy można go ustawić żeby nie padał!?

Warrior to tak zwany tank czyli czołg jest wytrzymały.Co prawda nie masz subki clera, ale powinieneś nie padać.

Opublikowano

@up

Tank tank, tyle że jak nie ma dobrego settu to pada. MIałem warriora 80lv, wiec wiem z doświadczenia:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

@up

Tank tank, tyle że jak nie ma dobrego settu to pada. MIałem warriora 80lv, wiec wiem z doświadczenia:)

Sam miałem warriora 85 :).Tylko że subka cler więc potwory nic mi nie robiły.Nie wiem jak war ;x.

Opublikowano

Ano:) a tutaj nie ma subki clera, wiec nie ma recovery devision, blessa i holy worda. Wiec sett mocny musi byc:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

z warkiem będzię powiem ci szczeżę cięzko bo 0 healu z tego

miałem 58 tank / cler to w tydzien 64 od tak se wbiłem a stawiałem na mobach tylko fizycznych miej wiecej i bierz cięzką zbroje better

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Opublikowano

Ale własnie się tak zastanawiałem to warlocka można użyć tylko na giganty a tak o to bić jedynie 2h set robe min. +5 wiec myślę ze poradzi na mobach na swój lvl co sądzicie ??

Opublikowano

Ale własnie się tak zastanawiałem to warlocka można użyć tylko na giganty a tak o to bić jedynie 2h set robe min. +5 wiec myślę ze poradzi na mobach na swój lvl co sądzicie ??

Myślę że da radę.Zobacz i sprawdź.

Opublikowano

Sam miałem warriora 85 :).Tylko że subka cler więc potwory nic mi nie robiły.Nie wiem jak war ;x.

Ano:) a tutaj nie ma subki clera, wiec nie ma recovery devision, blessa i holy worda. Wiec sett mocny musi byc:)

Nawet z dobrym setem, bez clera po prostu pada. Bez blessa jak bez reki. No ale coz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP