Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zp

ZipArtur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję na wczoraj ZP( około 5tysiecy) nie wiem czy mozna tyle za free dostac ;P , a za real hais nie bd napewno kupował ;P

Czytam i czytam na różnych forach o tych darmowych ZP ale nie wiem dokładnie co pokolei trzeba robić ;P

Więc mam prośbę wielka. Mógłby ktos mi wytłumaczyc krok po kroku co robic powoli ? :D [GG: 2432070]

Z góry Wielkie dzięki :)

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

Ale ja chcialem zeby ktos mi dokladnie wytlumaczyl krok po kroku, by mi pisal na gg a ja powoli bym robił co trzeba :D

2r6kt8l.png Chcesz to hejtuj jeśli ma Tobie ulżyć, a ja mam satysfakcjęm że potrafię Twój dzień $kurw!ć.
Opublikowano

Szukasz amerykańskich proxy, wchodzisz na z8games.com, logujesz się, wchodzisz w "Deposit", klikasz "earn free zp", wybierasz np. "Super Rewards", przechodzisz do zakładki "Free" i wypełniasz reklamy wg instrukcji.

Żadna filozofia.

Wystarczy tylko znajomość języka angielskiego na poziomie podstawowym.

Jak robisz reklamy, nie zapominaj o zrobieniu skrinów udowadniających, że dobrze zrobiłeś reklamę, w razie gdyby nie przyznali Ci punktów.

Potem wystarczy, że wyślesz ticket'a ze skrinami.

Opublikowano

Mozilla,

Internet,

Czas,

Znajomość angielskiego w stopniu podstawowym.

http://nntime.com/proxy-country/United-States-01.htm Wchodzisz tu, i wybierasz jakieś proxy. Będzie wyglądało jakoś tak

8.121.121.33:80

Przed dwukropkiem (zaznaczyłem kolorem niebieskim) znajduje się IP. Po dwukropku (kolor czerwony) jest PORT.

Wchodzisz w Narzędzia -> Opcje.. -> Zaawansowane -> Sieć -> Ustawienia

Zaznaczasz ręczna konfiguracja serwerów proxy, wpisujesz IP i PORT proxy, odhaczasz "Użyj cośtam dla wszystkich", do "nie używaj proxy dla" możesz dopisać z8games.com

Sprawdzasz np. na stronie startowej, czy proxy działa, jeśli nie -> inne proxy, jeśli tak, gratulacje, zmieniłeś proxy, teraz wejdź na z8games.com

Logujesz się, klikasz Deposit, wybierasz Earn Free ZP, I Agree, Submit, teraz wybierasz coś z lity, polecam Gambit i SuperRewards. (może ci się wyświetlić info, że zostałeś zbanowany z gambit, wtedy zmieniasz proxy)

Wchodzisz w zakładkę Free i wybierasz jakieś zadanie za 5k ZP, lub po kolei robisz kilka za mniejsze kwoty (przeważnie są krótsze i "łatwiejsze")

Głownie to polega na podaniu danych osobowych, a to nie przejdzie z polskimi, wiec możesz użyć generatora. Po zmianie proxy wszystkie strony ładują się wolniej. Przeważnie wypełnisz cały formularz, i wywali error, albo jakiś zły dany, i trzeba wybierać inną reklamę.

Opublikowano

A Ja potem zmienic IP znowu na swoje ??