Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, no dokładnie dziś rano orąbali mi całą postać z eq mam 70 lvl miałem boga+9,lwią+9,zelka+9,ebony+9,srebrną+9,jadeitowy z bonem 1,5k pz 15% miecze +9,bambusowe 2k pz... 350kk.... i pytanie czy opłaca się grać dalej? Jak tak to od czego zacząć jak się najlepiej dorobić... pomóżcie Pozdrawiam

new za prefix

Opublikowano

sprzedaj postać za 80zł i przestań grać w metina lub kup sobie za te 80zł yangi i zacznij grać na nowo surką WP

Opublikowano

A może dokup eq i sprzedaj wtedy ;]

Powinno wyjść taniej. Przejrzyj na allegro.

@edit

Jeśli konta są całkowicie puste to myślę, że kilkadziesiąt zł wyciągniesz. (do 50-70zł)

Pomoż biednym dzieciom, kliknij !

Opublikowano

Też mam takie konto 70 lvl body, i nie potrafię się odrobić ... na botach raczej nie chce grać, bo bana dostane znając życie na głownej postaci również ... Dosyć słabe skile mam (m5 okolo ) więc ... Metina 70-80 pokonam ... ale rzadko drop jest, na is nie mam zamiaru nic wydawać, a w dodatku eq tak podrożało ... Lwia +8 na grymuar 18kk ... Więc albo kup z 100kk na allegro, kup tarcze +9 (ew. +8 ) Srebrna branse +9, i ebo +8 ... A miecz już jakiś kupisz za 20kk.

Wyjdzie Ci około 30 zł a jakoś powstaniesz, przynajmniej ja tak wcześniej jak mnie okradli zrobiłem, i potem eq bylo warte około 800kk ...

Znajdz gildie, jakąś fajną, i możesz prosić o porzyczanie itemów (fms'ów' ribów itp ... Potem nie oddawaj)

Opublikowano

Bardzo ciężko odrobić taką postać od zera ;/

Polecam ci zrobić nową postać grać nią ostro i zbierać nią kasę no innego pomysłu nie mam ;/

widzewsygname.jpg
Opublikowano

body 65lvl na kronosie grubo ponad 120-150zl warty nawet wyzej a nie jakies 50 -70 zl czlowieku po tyle to chodza postacie z monastyra lub feniksa .s23 to nie az taki stary serw wiec wycen duzo ^^

@ Ja bym gral wp-ekiem ;f

94051081471225724789.jpg
Opublikowano

Skoncz z metinem za konto dostaniesz okolo 100zl :P

Nie dasz rady odrobic tego szybko ..

opolanka.gif

Jeśli Ci w czymś pomogłem Daj + :))

Opublikowano

Jeśli lubisz grać tą postacią to jak najbardziej powinieneś kontynuować grę.

Po pierwsze upewnij się, że osoba która Cię okradła więcej tego nie zrobi.

Zmień hasła, email zrób format komputera wykluczając keyloggera.

Najlepszym sposobem dla Ciebie na zarobek będzie stworzenie trzech mentali.

Wbicia nimi 22lv, dojścia do jakiejś gildi, oddawania expa i na expbocie dropić medale całymi dniami i nocami.

Codziennie będziesz miał po 60 medali, więc jest z tego yang.

Myślę, że po mniesiącu takiego dropinia medali będzie Cie stać na nowe eq.

W zależności na jakim serwerze grasz i jaka jest cena medali.

Zakładając, że medale na twoim serwerze chodzą po 200k za sztukę, licząc że spokojnie dziennie trzema postaciami jesteś w stanie wydropić 60 medali +, przez miesiąc takiego zarabiania możemy obliczyć to prosto i zobaczyć, że jest to opłacalne. Kupisz sobie eq+7 i lecisz na metki :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeśli jesteś uzależniony od metina to allegro.pl i sie jakos odrobisz ewentualnie idz na US'a . Choć ja na twoim miejscu nie grałbym już tyle pracy na nic ...zgłoś to na policje :)

Jeśli nie jesteś uzależniony sprzedaj konta na allegro kup 0.7l/0.5g spotkaj sie z kolegami czy coś w tym stylu skończ z marnowaniem czasu na metina i tak już nie jest taki jak kiedyś ;d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...