Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sposobu na Plemiona, aby szybciej się rozwijać.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Szukam jakiegos sposobu na plemiona zeby szybko sie rozwijac obojetnie co moga byc to surowce zebym mial caly czas pelen spichlerz albo szybsze budowanie.

Daje +(Jak ktos chce dam -);P

Opublikowano

Ej mam też ten problem.

1. Czy można dodać sobie wojsko?

2. Czy można rozbudować jakoś szybko wioskę (to możliwe bo kolo miał 116 a na drugi dzień 12 tysięcy)

3. Czy można dodać sobie surowce.

Proszę proszę miałem raz 200 tysięcy ale mnie 3.5miljoner rozwalił.

Proszę proszę i jeszcze raz PROSZĘ jak to zrobić i czy to możliwe.

xxx

Opublikowano

A wiec na you tube znalazłem komentarz

Nie mow ze nie ma jak nie wiesz! sciagasz cheat engine 5.5 taskera i renory 7 by rizux odpalasz CE i taskera na CE usatwiasz np.10000 jednostek (iluzja) potem na taskerze ustawiasz zeby caly czas sie szkolili i czekasz az sie zatnie.jak bedzie lag to uruchamiasz renory7 klikasz "renory bin" i masz te np .10000 ! ale z ciebie dekiel!

Ktoś to rozjaśni bo ja nie kumam.

xxx

Opublikowano

Chodzi o to ze ten kto to pisał to debil :/

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

Daj sobie spokój, gdyby się coś dało to by już internet o tym huczał. Jak chcesz się dobrze rozwinąć to sobie kup surowce na allegro (ok 1zł za 100k), możesz też kupić trochę woja na początek w 2 tygodnie 2k punktów masz no i nie martwisz się o defa tylko jedziesz z offem

• 3 lata później...
Opublikowano

Mam kod na Wojsko 999999. Naciśnij Crl+Alt+F4 i masz.

Na 12k pkt: Wchodzisz w start(lewy dolny róg) i wyłącz komputer. Nie dość, że masz 12k pkt to jeszcze 10-100 wiosek, konto prem. na 999999dni,!!!!

Super! Działa!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@povskil

Jak wogóle można dawać za takie coś lajki? Przecież to jest istne oszustwo, nabieranie, żerowanie na cudzej nie wiedzy. Chyba kompletni głupcy mu je dali... I nie, nie dałem się nabrać.

Cheatów jako takich do Plemion nie ma, ale jeśli ktoś jest zainteresowany, to można spokojnie zdobywać punkty premium na wypełnianiu ankiet. (Nie wiem czy to działa, dwa lata temu była taka opcja.) A potem kupić sobie Konto Premium.

Kosma-Real%20Madrid%20Fan-The%20Witcher%

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKosma2014 Wiesz co to ironia?

Co do tych ankiet... milego podawania numeru telefonu i zapisywania sie na platna subskrypcje.

Sorry, ale chyba nie wiesz o czym piszesz, kolego. To co napisał to nie była ironia - to było po prostu potwierdzenie czegoś, co nie istnieje.

Co do ankiet to jest też wiele bezpłatnych, słabo się widzę znasz i wypowiadasz się o tematach o których nie masz żadnego pojęcia.

Kosma-Real%20Madrid%20Fan-The%20Witcher%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...