Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobic Na Nx

Master Kari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Przedstawie wam 1 ze sposobow uzbieranie na NX w grze Maple Story

Na poczatek musimy zalozyc sobie konto na Paypal - http://www.paypal.pl (zajmie to wam tylko chwilke)

PayPal -

Klik- Załóż konto

Wybieramy-Konto osobiste

Klik-Kontynuluj

Wypelniamy wolne luki-Podajcie porawdziwe dane

Zaznacz-Tak, niniejszym

Wprowadź wyświetlony kod-Przepisz kod z obrazka

Klik-Kontynuluj

Potem-Jak nie masz karty bankowej to klikamy Anuluj

Potem-No i potem potwierdz/Kontynuluj

Gdy juz tego dokonamy wchodzimy na stronke http://bux.to/

Klik-Join now and receive a $0.05 Sign-up Bonus

Potem-Wypelniamy luki

Username-Swoj nick

Password-twoje haslo

Confirm Password-powtoz to samo haslo

Email Address-twoj adres email

Confirm Email Address-powtoz ten sam

PayPal E-mail Address For Payments-ten adres email co podales przy rejestracji konta na PayPal

Your Country (only PayPal allowed countries)-wybierz swoj kraj

Referrer (if any)- xaari17 < wpisz "(jesli go podasz zyskasz dodatkowe fundusze na poczatku oraz ja czyli xaari17 dostane 0.05$ z polecenie tobie tej strony)

I Accept the Terms of Service-zaznacz ze akceptujesz

Security code-przepisz kod z obrazka

Klik-Register

Po zalogowaniu sie

"W 'Surf Ads' zarabiamy pieniądze - tam w tabelce są płatne linki. Klikamy na dowolny link. Otworzy się wtedy nowa karta / nowe okno ze stroną reklamodawcy oraz licznikiem 30 sekund. Gdy 30 sekund minie i pokaże się napis "Done ", stronę reklamodawcy należy zamknąć. W ten sposób zarobiliśmy dwadziescia centow (0.20 USD). Jeśli zamiast zielonej fajeczki pokaże się czerwony X, należy włączyć link jeszcze raz.

Za każdego tak włączonego i zamkniętego linka zarobimy 1 centa. Czasem, o przeróżnych porach możemy trafić na tzw. 'szybkie linki' - linki które pokazują się na kilka sekund/minut, jednak można za nie dostać tyle samo co za normalny link.

Link za który dostaliśmy juz pieniądze pozostanie przekreślony do godziny ok. 00:15. Po tej godzinie zostanie 'odkreślony' i będzie można go kliknąć ponownie. Dziennie zwykle udaje się kliknąć ok. 20 linków - 1$ centów."

Gdzy już uzbieracie pieniadze mozecie przelać tą kase na pay pala i zaplacic za NX !

Pomocnik
Opublikowano

Ile na tym $ zarobiles?

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

czego głąbie nie rozumiesz ?

żaden bux nie wypłaca ...

zarobiłem na tym buxie 180$

buxto1.jpg

ale jeśli wy sie chcecie w to bawić to życzę powodzenia ...

chciałem wypłacić tylko 55$ i nic nie wypłacili ...

buxto2.jpg

Opublikowano

@2xup

Szczerze napisze Lenart, że otworzyłeś mi oczy, nigdy w to do końca nie wierzyłem, ale teraz mam pewnośc :angry: , że to po prostu marnowanie czasu

@topic

o ile dobrze pamiętam to ten temat już był w dziale combat arms?

deidara2.png

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

Bux.to -> Gówno a nie prawda ! Nie wypłacają... xD Lenart... Ty 180+ zarobiłeś na tym bocie co kiedyś mieliśmy? xD

Ja do 70 do jechałem i testowałem czy w ogóle dalej się bawić i czy wypłacają.... A tu patrze? Rok już czekam na wypłatę :)

Opublikowano

taaa bota kazałem u kuzyna postawić ;)a sam na swoim ip leciałem do 50$ ;) ale też nic nie dali ;/

tak ten sam temat był w dziale CA ;)

Opublikowano

cholera ja nie ogarniam takich dzieci... po co dawac to na forum, jak nie ma z tego zadnego pozytku i tworzyc zbedne tematy? f7

1 slowem- beznadzieja :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...