Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Nie Działa Ci Diamond Vip Catalyst-Hax ? To Looknij Tutaj !

boooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie działa ci Diamond Vip Catalyst-Hax ? Przeczytaj ten poradnik to napewno ci zadziała !! :D

1.Pobieramy hacka Diamond Vip Catalyst-Hax

pobierz

http://www.speedyshare.com/files/23710052/Diamond_Vip_Catalyst-Hax.tar

skan

http://www.virustotal.com/pl/analisis/f6cbcc077943d30000566cabeb89af0a09852ab0dbbad39163469ce549bb96ef-1281270623

2.Wypakowujemy całą zawartośc Diamond Vip Catalyst-Hax do folderu z Combat Arms

3.Odpalamy cg08 (masz viste lub windows 7 ? uruchom jako administrator )

4.Mamy wpisany login i hasło wystarczy nacisnąc przycisk login !

5.Pokaże się ramka i po prawej stronie ramki suwakiem jedziemy na dół i szukamy Combat Arms Platinum

6.Naciskamy 2 razy na Combat Arms Platinium lub zaznaczamu to i dajemy Launch

7.Pod spodem w ramce powinno pisac :

Downloading hack ...

Czekamy !!

Downloads succesful !! Please run Engine.exe

8.Odpalamy Combat Arms

9.Dajemy start game

10.tabelka nam zniknie i w grze wystarczy nacisnąc przycisk insert

Uwaga

W hacku nie pisze czy hack jest aktywywany w niektórych hackach tak ale w większości nie !! Wiec :

Jeśli jest np. Jump i pisze :

160

250

670

1000

Te cyfry z myśliłem bo dokładnie nie pamietałem ale coś w tym stylu !!

To wybieramy którąś obcje i klikamy szczałkę w prawo i w tedy hack jest aktywowany.

Hack pobrany z poradnika od PsychoPL jego login i haslo jest w tym hacku lecz nic nie grozi bo hasla nie widzimy bo są ****

Jak uruchomic plik jako administrator na windows vista i windows 7 (siedem) Więc :

Szukamy pliku np . cg08 zaznaczamy go i klikamy prawym przyciskiem myszy i dajemy uruchom jako administrator !!

I tyle

Masz jeszcze jakieś problemy ? Sprawdz to może się znajdzie tutaj twój problem a ty go szybko rozwiążesz bez szukania na forum !!

Mini Poradnik !!

jeśli pokaże Ci się taki błąd :

11111111r.png

to znaczy że nie masz zainstalowanego .Net framework 4.0 bądź masz starsza wersję.

.Net framework znajdziesz na stronie Microsoftu.

jeśli pokażą Ci się inne cyfry niż 0xc0000135 wpisz je w google i na pewno znajdziesz odpowiedź

natomiast jeśli pokaże się taki błąd :

beztytuuran.png

to znak że nie masz zainstalowanego C++ 2008

jego także powinieneś znaleźć na stronie Microsoftu.

Mini poradnik z problemami został napisany przez Lenart

Filmik do pomocy !!

Pewnie na końcu filmiku zauważyliście że pisze program Combat Arms prestał działac ale prosze się nie zamartwiac bo tak się czasami robi !! Jesli tobie tak się zdażyło to wykonaj wszystkie czynności jeszcze raz i powinno działac !! Jeśli nie próbuj aż wejdzie !!

Pomogłem ? Daj -

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Tutaj był post z rozwiązaniem problemów, ale autor go doczepił do swojego posta.

Przyda się poradniczek, może trochę tamten temat się oczyści.

Opublikowano

Więc, hack włącza się ale w czasie gry po naciśnięciu INSERT menu nie włącza się. Bardzo denerwujące jest wpisywanie komend do konsoli hacka (F7) i sprawdzanie czy działa. Chciałbym jakiś poradnik jak to naprawić, moge nagrać to co mi się dzieje iwrzucić.

Opublikowano

Więc, hack włącza się ale w czasie gry po naciśnięciu INSERT menu nie włącza się. Bardzo denerwujące jest wpisywanie komend do konsoli hacka (F7) i sprawdzanie czy działa. Chciałbym jakiś poradnik jak to naprawić, moge nagrać to co mi się dzieje iwrzucić.

przeczytałes cały mój poradnik ? Jest tam napisane że trzeba dac szczałkę w prawo i obcja się włacza ale nic nie pisze !! Tak ciężko czytac ? ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

@up masz to włączone automatycznie(przynajmniej ja tak mam) a inni raczej jej nie widzą(mogę się mylic)

deidara2.png

Opublikowano

Powiem tyle róbcie noob konta mówili, że jak będzie 45k userow zrobią kolejne 2 dni free vipa !!..

userbarwb.png
Opublikowano

Przecież już nie działa był za free na 2 dni jeśli ich portal będzie miał 45.000 użytkowników zrobią kolejne 2 dni free

userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...