Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Jest Kurwa?

elitq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mozecie mi powiedziec jedna rzecz... do wczoraj myslalem ze gm musi byc pelnoletni, ale po wczorajszym evencie na twierdzy ZWATPILEM, ten kretyn pisal w prawie kazdym wyrazie orta i conajmniej 2 literowki na zdanie, np." zhowalem sie na pustyni, szukajcie mnei " < cytat identyczny. event polegal ze bylo 10 rund i musielismy szukac gm w roznych miejsach i on podpowiadal. nie wiem czy sam dla jaj tego nie robil czy to oficjalny event ale ruszylo mnie to ze ten GM to jakis 15 letni popierdol... co jest?

down@

no, gratuluje - a teraz wypierdalaj

Pasjonat
Opublikowano

Polski team to same cioty i pierdolce które najpierw coś robią a potem myślą... A temu to się nie dziwię...

Opublikowano

nie oczekuje zeby mnie ktos doroslej traktowal, jestem przyzwyczajony do przeklinania i tyle. a tamten gosciu co napisal drugi post oczekuje ze bede pisal tak:

Nie oczekuję, żeby mnie ktoś doroślej traktował, albowiem jestem przyzwyczajony do używania niekulturalnych wyrazów.

Opublikowano

A może jakies screany, taki przypadek, że GM walnął takie orty i nawet screana nie zrobiłeś?

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...